Samenwerking,  Shoppen,  Wonen

Handgemaakte kleden van Sukhi …mooi!

Ooit met 2 kinderen naar een woonboulevard geweest? Ik raad het je niet aan, maarja soms is het niet anders. Je gaat wel heel efficiënt shoppen met kids, geloof dat we drie winkels hebben gehad. Binnen no time hadden we de bank uitgezocht en gekocht. We waren op zoek naar een grote hoekbank. Een gezellige maar wel strak.
Zo eentje waar je lekker in kan hangen, maar dan ook weer niet dat de kussen van de bank kunnen glijden, dus wel vaste kussens. Een wat groffer motief, geen fijn motief, vind ik oudbollig. De kleur waren we al snel overuit. Grijs of lichtgrijs, niet heel spannend of verrassend. Makkelijk als je dit al van tevoren weet, zo kun je heel gericht zoeken. En zeker als je twee kinderen op sleeptouw moet nemen is heel handig als je al van tevoren weet wat je wil.

Nu is het volgende projectje een mooi vloerkleed. Ik vind dat een vloerkleed de woonkamer net wat gezelliger maakt. Het geeft net wat extra sfeer in huis.
Aangezien mijn nieuwe bank neutraal van kleur is, kan ik alle kanten op gaan qua kleur en sfeer van een bijpasssend vloerkleed.
Bij Sukhi heb ik al heel wat mooie handgemaakte kleden gezien wat erg goed bij ons interieur past.

Zo vind ik bijvoorbeeld de handgemaakte Beni Ouarain kleden erg mooi! Ze hebben een wat klassieker uitstraling met mooie diverse patronen. Ik vind deze kleden een luxe uitstraling hebben en passen volgens mij in een vrij klassiek interieur maar ook in Scandinavische interieur.
Lijkt mij heerlijk om dit tapijtje onder mijn voetjes te hebben …en de meiden zitten dan lekker op het mooie vloerkleed televisie te kijken naar het Sinterklaasjournaal…als ze maar niet een beker warme chocolademelk laten vallen;)

ontwerpen-beni-ourain-tapijt
Beni Ouarain tapijt

verschillende-patronen-beni-ourain-tapijten

De wollen lus kleden vind ik  zo mooi! Ze zijn wat stoer. Kunnen ook wel tegen een stootje en met twee kids is dat wel natuurlijk wel handig.
De kleuren vind ik erg mooi! Ik vind de witte heel mooi, denk niet dat ik heel snel voor wit zou gaan met twee kids. Dus de camel kleur zou ik eerder kiezen. Mooie warme kleur, die goed bij ons interieur past.

lus-wollen-tapijten-sukhi-wit
Wollen lus tapijt wit

Sukhi, wat in Nepal ‘blij’ betekent, verkoopt verschillende handgemaakte kleden, zoals wollen en vilten kleden, patchwork, Beni Ouarain en bolletjeskleden die rechtstreeks van de maker afkomen. Zo kunnen ze de prijzen laag houden. Zonder opslagruimtes, winkels of tussenpersonen. De makers worden hier goed voor betaald onder goede werkomstandigheden. En dat is toch wel een erg fijn idee, handgemaakte kleden van mooi materiaal en heel erg fair!

Neem eens een kijkje op de mooie site van Sukhi en laat je inspireren!

Gesponsorde blog i.s.m. Sukhi

2 Comments