Winactie: win een box van Kraamkado (Winactie gesloten)

Kraamkado, winactie, kraambox, box

Kraamkado. Soms heb je weleens periodes dat er voor je gevoel wel elke week iemand zwanger is en dat er elke week wel een baby wordt geboren in je omgeving. Je beste vriendin die zwanger is van een tweede, vervolgens een buurvrouw en de moeder van school. Leuk natuurlijk, mag je weer op zoek naar schattige cadeautjes, iniminie rompertjes die net even anders zijn, maar je racet jezelf wel van hot naar her op zoek naar dat ene mooie originele kraamcadeau.

Origineel kraamcadeautje

Het is best moeilijk om een leuk en origineel kraamcadeau te geven. Wat geef je? Is het voor een schattig babyjongetje of voor een zoet babymeisje? Bij Kraamkado kun je in diverse prijsklassen een mooie box zelf samenstellen of je kunt kiezen voor de kant- en klare kraamboxen. Je kunt al een mooie box bestellen vanaf 24,95. De boxen wordt met liefde voor je samengesteld met de mooiste merken o.a.: Naïf, Eef Lillemor, Fresk, Happy Horse & Oli & Carol.

Superhandig zo’n box! Je kiest een mooie uit en de rest doet Kraamkado voor je! De kraamboxen worden met veel zorg ingepakt en is een feestje om cadeau te geven en uit te pakken.

Winactie win een box van Kraamkado.

In samenwerking met kraamkado.nl mag ik een hele mooie box weggeven. In een uni variant! Wat zit er allemaal in?

 • Rabbit van Happy Horse
 • Johnny Doodle Milk
 • Eef Lillemor postcard
 • Eef Lillemor Bamboo cup
 • Naïf mini set
 • Eef Lillemor Animal alhabet cards
 • Badeendje van Oli & Carol
Hoe doe je mee:

Laat in een reactie hieronder of op het bericht op Facebook weten voor wie de uni variant kraambox is.

Like Firma mama  op Facebook of Instagram

 • Laat een reactie achter op dit bericht of op Facebook of Instagram om te laten weten dat je meedoet aan deze giveaway!
 • Extra winkans: deel/ repost het bericht over de winactie op Facebook of Instagram

De winactie loopt t/m donderdag 31 augustus 23.59 uur. De winnaar wordt op Facebook bekend gemaakt. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, laat dus een geldig e-mailadres achter. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.


De winnaar is inmiddels bekend!

Lieke van Veen

Jij wint de Kraambox!

Ook leuk om te lezen.

24 comments

 1. Leuk! Ik doe mee voor mijn broertje en schoonzus ze verwachten in oktober hun tweede kindje🤗

 2. Leuk ik ben heel benieuwd naar de BOX! ik zou hem graag winnen voor een vriendin die haar eerste kindje krijgt! Wat een toffe verassing zou dat zijn!

 3. Fantastisch! Voor babymeisje lili! Eerste knuffel konijn! Voor in bed onderweg en pakket zoooo leukleukleuk voor haar!!!

 4. Gaaaaaf! Mn vriendinnetje bevalt bijna van haar zoontje. Lijkt me geweldig om haar dit cadeau te doen 💙

 5. Erg leuk! Heel handig zo’n kraamkado. Ik zou deze willen geven aan een lief vriendinnetje die in verwachting is van een meisje.

 6. Ik doe heel graag ongegeneerd voor mezelf mee! Mijn zwangerschap was geen pretje tot nu toe, alle virussen die je kan bedenken, heb ik allemaal mee gepakt helaas. Soms moet je jezelf eens verwennen toch?

 7. Wauw wat super leuk. We zijn afgelopen vrijdag opa en oma geworden. Ik doe dus graag mee voor Cailey.

 8. Wat leuk zeg! Mijn lieve buurt is vorige week bevallen van een heel schattig meisje. Ik waag graag een kansje om haar deze mooie box te kunnen geven!

 9. Wauw wat handig zo’n box. Zou ik goed zelf kunnen gebruiken voor de kleine 😁Ik ga snel eens een kijkje nemen op haar site en zal ook het beticht delen op Instagram

 10. Super leuk!! Ik doe graag mee en wel voor onze eigen mini die we (pas) in maart verwachten! Het zou een super tof eerste cadeau zijn voor de kleine!

 11. Lief!!! Maak graag een kansje voor vriendin kimberly hoogwerf die mag haar smurf over ongeveer 7 weken verwelkomen! Zou een leuke verrassing zijn!

 12. Wat leuk zeg! En niet alleen als kraamcadeautje. Ook super tof als get wel soon cadeautje voor mijn dreumes die over een paar weken een nachtje in het ziekenhuis moet blijven vanwege een operatie!

 13. Wauw wat een verwennerij 😀 Hiermee maak ik mijn hoogzwangere zusje dol blij :D! Ze kan elk moment bevallen van haar eerste kindje, en ik ben nog zoekende naar hét perfecte kraamkado. En ineens zie ik deze super leuke actie voorbij komen Firma Mama 😀 En gelukkig ben ik nog net op tijd om mee te doen <3 Yeahhh!. Super leuk om een zelf samengestelde kraambox te mogen uitzoeken bij Kraamkado, wat zou mijn zusje daar blij mee zijn <3 Met veel plezier geliked en gedeeld (Y)! En nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien wel wat geluk mijn kant uit mag komen, groetjes Tanja.