Kraamkado, winactie, kraambox, box
Winnen

Winactie: win een box van Kraamkado (Winactie gesloten)

Kraamkado. Soms heb je weleens periodes dat er voor je gevoel wel elke week iemand zwanger is en dat er elke week wel een baby wordt geboren in je omgeving. Je beste vriendin die zwanger is van een tweede, vervolgens een buurvrouw en de moeder van school. Leuk natuurlijk, mag je weer op zoek naar schattige cadeautjes, iniminie rompertjes die net even anders zijn, maar je racet jezelf wel van hot naar her op zoek naar dat ene mooie originele kraamcadeau.

Origineel kraamcadeautje

Het is best moeilijk om een leuk en origineel kraamcadeau te geven. Wat geef je? Is het voor een schattig babyjongetje of voor een zoet babymeisje? Bij Kraamkado kun je in diverse prijsklassen een mooie box zelf samenstellen of je kunt kiezen voor de kant- en klare kraamboxen. Je kunt al een mooie box bestellen vanaf 24,95. De boxen wordt met liefde voor je samengesteld met de mooiste merken o.a.: Naïf, Eef Lillemor, Fresk, Happy Horse & Oli & Carol.

Superhandig zo’n box! Je kiest een mooie uit en de rest doet Kraamkado voor je! De kraamboxen worden met veel zorg ingepakt en is een feestje om cadeau te geven en uit te pakken.

Winactie win een box van Kraamkado.

In samenwerking met kraamkado.nl mag ik een hele mooie box weggeven. In een uni variant! Wat zit er allemaal in?

  • Rabbit van Happy Horse
  • Johnny Doodle Milk
  • Eef Lillemor postcard
  • Eef Lillemor Bamboo cup
  • Naïf mini set
  • Eef Lillemor Animal alhabet cards
  • Badeendje van Oli & Carol
Hoe doe je mee:

Laat in een reactie hieronder of op het bericht op Facebook weten voor wie de uni variant kraambox is.

Like Firma mama  op Facebook of Instagram

  • Laat een reactie achter op dit bericht of op Facebook of Instagram om te laten weten dat je meedoet aan deze giveaway!
  • Extra winkans: deel/ repost het bericht over de winactie op Facebook of Instagram

De winactie loopt t/m donderdag 31 augustus 23.59 uur. De winnaar wordt op Facebook bekend gemaakt. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, laat dus een geldig e-mailadres achter. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.


De winnaar is inmiddels bekend!

Lieke van Veen

Jij wint de Kraambox!

24 Comments