Samenwerking,  Shoppen,  Winnen

Winactie: Moeder dochter armbandjes KAYA sieraden (GESLOTEN)

Ben je al bekend met de sieraden van KAYA? KAYA sieraden maakt prachtige kindersieraden. Of het nu voor een verjaardag, zwemdiploma, 1e balletuitvoering, of voor de geboorte van je nichtje is voor elk speciaal moment kun je wel wat moois uitkiezen. Zelfs voor de allerkleinsten is er een mooie collectie sieraden, die uiteraard extra sterk zijn, heel leuk en bijzonder om cadeau te geven bij de geboorte. En niet alleen voor de meisjes, maar ook voor stoere jongens zijn er mooie sieraden te verkrijgen. Tuurlijk heeft KAYA ook aan de mama’s gedacht, want mama’s houden van sieraden, bling bling en alles wat erbij hoort, toch!? Wat ik zelf heel erg leuk vindt zijn de moeder en dochter sieraden. Hoe leuk is het dat hetzelfde sieraad er ook is voor je mini me?

Dus toen de eigenaresse van KAYA sieraden;Tanja mij onlangs benaderde of ik misschien wel interesse had om een mooi setje weg te geven, was ik natuurlijk gelijk enthousiast! Want wat is er nou leuker dan samen met je dochter een mooi sieraad te dragen? Mijn meiden zijn gek op sieraden en “lenen” vaak mijn armbandjes en kettingen. Is jou dochter ook gek op sieraden en het liefst die van mama, lees dan snel hoe je kans maakt op een moeder- en dochter armbandje van Kaya Sieraden!

Kaya sieraden
Bron Kaya sieraden

Ik koos voor dit speciale moeder en dochter setje met’I love you ♡….to the moon & back ♡. De armbandjes zijn handgemaakt van echte zoet water parels met zilveren sterren. Superleuk voor jou en je meisje natuurlijk! Kaya maakt de armbandjes speciaal voor jou en je mini me op maat!

Wil jij deze prachtige moeder en dochter armbandjes van zoet water pareltjes met zilveren sterren winnen voor jou en je mini me, zusje, nichtje wie dan ook? Laat dan een reactie achter onder dit blog of op de Facebook pagina van Firma Mama. Je kunt meedoen tot en met zaterdag 3 september. Zondag 4 september zal ik de winnaar bekend maken.

Moeder dochter armbandjes

 

We hebben een winnaar!

Via een online naamlootprogramma heb ik een winnaar gekozen. De gelukkige winnares is……

LINDA RAAIJMAKERS

Yeahh!  Jij wint dit mooie op maat gemaakte moeder en dochter armbanden setje van KAYA Sieraden!

Van harte gefeliciteerd!

Gesponsorde blog i.sm. KAYA sieraden

18 Comments