Samenwerking,  Winnen

Winactie Dokter Leenarts (gesloten)

Ben jij al bekend met de fijne producten van Dokter Leenarts? Dokter Leenarts heeft fijne verzorgingsproducten die goed zijn voor iedere huid en ook voor de allerkleinste. Ik mocht eerder wat van deze producten uitproberen en die waren heel goed bevallen, pas geleden ontving ik een persbericht, dat er nu ook een fijne lipbalsem in het assortiment verkrijgbaar is. Ik mocht deze uitproberen en ik ben erg enthousiast!

Lipbalsem waar je de winter mee door komt.

Een verzorgende lipbalsem die niet alleen lekker zacht is voor je lippen, maar ook volkomen geurloos is. Smeert prima uit, lekker vet maar geen plakkerige lipbalsem. Deze lipbalsem bevat macadamia olie en vitamine en ook zoals alle andere producten van Dokter Leenarts zonder onnodige toevoegingen. Dus ook dit product is erkend door het Huidfonds met Huid Allergie Keurmerk. Ik gebruik de lipbalsem meerdere malen per dag op m’n lippen en heb deze nu standaard in m’n jaszak! Een fijne lipbalsem waar je de winter mee door komt.

Winactie!

En omdat het bijna Kerst is mag ik een van mijn lezers blij maken met een wel heel fijne winactie! Ik mag namelijk een paar van deze mooie producten van Dokter Leenarts weggeven! Het pakketje bestaat uit een babybillen zalf, Huid- en massage olie en de verzorgende lipbalsem.

Winactie Dr Leenarts

Wil jij kans maken op dit mooie pakketje van Dokter Leenarts? Voor jezelf? Of als cadeautje voor iemand onder de kerstboom?  Doe dan snel mee en wie weet heb jij dit heerlijke pakketje nog voor de Kerst in huis.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Laat een reactie achter onder deze blog.
  • Like de Facebookpagina van Firma Mama
  • Like het bericht van deze winactie op Facebook
    Ken je nog iemand die kans zou willen maken? Deel dan deze winactie

Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je me volgt op Instagram, maar dat is niet verplicht voor de winactie.

Je kunt meedoen met deze winactie tot en met dinsdag 20 december. Woensdag 21 december maak ik de winnaar bekend.

Succes en leuk dat je meedoet!

————————————————————————————————————

We hebben een winnaar!

Tamara Bouchard

jij wint dit pakketje van dokter Leenarts! Je ontvangt persoonlijke bericht van mij.

14 Comments