pyjama's Waar vind ik leuke warme pyjama voor kinderen
Shoppen

De leukste en warmste pyjama’s! Op zoek naar pyjama’s voor het schoolontbijt.

Pyjama’s! Deze week start het Nationaal schoolontbijt. Het grootste school ontbijtevenement van Nederland. Heel veel basisscholen doen hier aan mee. Dit ontbijtevenement start elk jaar en dit jaar is dat van 7 november tot en met 11 november.

Dat betekent dat de kids een ontbijtje aangeboden krijgen en het leuke van deze ochtend is dat ze in hun pyjama’s naar school mogen, wat natuurlijk al een feestje is. De mooiste pyjama’s mogen aan naar school.
En juist ja…dat betekent weer shoppen voor een nieuwe pyjama. Want heel eerlijk …pyjama’s zat hier thuis, maar ze matchen niet of te klein en te kort.  Dus heeft mama weer een missie! Op zoek naar een pyjama’s! Zodat de dames weer fris en fruitig in hun nieuwe pyjama kunnen verschijnen voor het ontbijtevent van het jaar! En alléén voor deze gelegenheid – met hoge uitzondering strijk ik dus 1x in het jaar een pyjama!

De leukste en lekkere warme pyjama’s

Ter inspiratie heb ik een lijstje gemaakt met een aantal leuke pyjama’s. Ik ben geslaagd bij de Hema. Voor Olivia mag het allemaal nog lief, zacht & schattig zijn voor mijn pre puber hoeft het allemaal niet zo en verschijnt ze waarschijnlijk gewoon in  haar niet al te oude joggingpak of onesie. Voor Olivia  shopte ik de schattige beren pyjama van de Hema. Ze zien er niet  alleen heel schattig uit, natuurlijk een hoog knuffelgehalte, maar wat ook niet onbelangrijk is; ze zijn lekker zacht, warm en zitten heerlijk.

Waar vindt je een leuke pyjama?

1. Lichtroze skelet pyjama, 17,99
2. My little pony pyjama, 17,99
3. Beren pyjama 17,99
4. Panda pyjama 15,-

De skelet, teddy & unicorn pyjama kun je shoppen bij H&M en de beren pyjama is shop je bij de Hema.

Doet de school van jullie kids ook mee aan het schoolontbijt? En je shop je ook altijd nog even een nieuwe pyjama?

2 Comments