Maaspodium
Uitjes/Tips

Voorjaarsvakantie in het Maaspodium

Het is voorjaarsvakantie! Hier begint de voorjaarsvakantie officieel vandaag en duurt een week. Dat betekent er lekker op uit met de kids. Een leuke aanrader is het Maaspodium in Rotterdam. Een podium die theater en dans maakt voor o.a. kinderen. In deze voorjaarsvakantie is er in het Maaspodium vanalles te zien en te beleven.

Afgelopen zondag ben ik met mijn kleuter van 5 jaar op uitnodiging naar de voorstelling “LIEF” geweest in het theater Maaspodium, Rotterdam. Ze vond het prachtig. Waar gaat LIEF over? Lief gaat over liefde op het schoolplein, samen spelen, meisjes plagen, zoentjes vragen ..voetballen, knuffels, prinsen en prinsessen. Een hele leuke voorstelling vol met elementen die kinderen prachtig vinden. Denk aan; dans, mooie jurken, stoer & glitters. Na afloop mochten de kinderen samen met de acteurs en actrices het podium op om mee te doen. Superleuke show voor 4+. De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier en is precies genoeg voor kleuters.

Naast LIEF (4+) is er voor de oudere kids de voorstelling LIEFDE (8+) Hier geen sprookjesfiguren maar hier gaan ze de disco en fietsenhok in…

Je kunt LIEF tot 27 februari zien in het Maaspodium, maar tot en met april 2017 reist Maas met Lief en Liefde door heel Nederland.

Voorjaarsvakantie in het Maaspodium

Ik was nog nooit eerder in het Maaspodium geweest, maar wat een leuk theater! Heel gezellig met een sfeervol café, waar je de lekkerste verse sapjes en broodjes kunt eten.  In de voorjaarsvakantie zijn er genoeg activiteiten en voorstellingen voor jong en oud. Zo kun je bijvoorbeeld voor- en na een voorstelling: lentecocktails maken, verkleden, knutselen of bouw een insectenhotel. Superleuk voor alle leeftijden dus.

Kijk hier voor de complete voorjaarsagenda van het Maaspodium en voor het reserveren van kaartjes.

Maaspodium
St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

Wat gaan jullie doen in de voorjaarsvakantie? Is een leuk theater voorstelling wat voor jullie?

10 Comments