Mijn verhalen,  Shoppen

Wat koop je voor een bijna vijf jarige? Cadeautips als je het niet weet.

Over een paar weken wordt Olivia vijf jaar! En ze is er al druk mee! Ze weet al precies wat ze wil hebben voor haar verjaardag een roze Space Scooter! Tegenwoordig heb je de Spacescooter Junior vanaf 4+. Noa heeft er nooit een gekregen, omdat we (ik) gevaarlijk vond. Maargoed met de tweede wordt je makkelijker. Dus ja, Olivia krijgt er eentje voor haar 5e verjaardag van ons…maar ze heeft nog veel meer op haar verlanglijstje. Lees even mee, misschien wordt je nog op ideetjes gebracht met Olivia haar verlanglijstje. Handige inspiratie voor als je binnenkort een verjaardag hebt en even niet weet wat je moet kopen.

Space Scooter Junior
Space Scooter junior
Cadeautjes voor een vijfjarige…

Ik was vorige week met mijn kleuter van bijna 5 bij Bart Smit, om eens even te kijken wat ze nou allemaal voor haar verjaardag wil. Handig om `even`een rondje te lopen in een speelgoedwinkel. Ze had zelf het briljante idee, om foto’s te maken van haar wensen. Leek mij een goed idee! We hebben een uur in de Bart Smit gelopen om foto’s te maken voor haar verlanglijstje.

Wat geef je een vijfjarige kleuter?

Want wat geef je nu een kleuter van vijf jaar voor haar verjaardag. Best moeilijk vind ik. Olivia houdt echt van girly things, net als haar oudste zus. Wat wij zien als “rommel”en “wat moet je daar mee?” vinden zij te gek! Ze houdt van make–up 〈nu al 〉 en heel veel knutselen.

Dit is ook een favorietje van Olivia “Num Noms” zijn verkrijgbaar in 6o soorten. Ze zien erg grappig en schattig uit. Ik heb een filmpje op YouTube bekeken, wat het nou precies is en wat kan je er in godsnaam mee! Nou niet veel, je kan ze ten eerste alle zestig verzamelen. De “Noms” (je krijgt een Num en een Noms) zijn gemotoriseerde figuurtjes en ruiken lekker en de Num stapel je boven de Noms. Als je verschillende Num & Noms heb, dan kan je dus mixen en matchen!

Nom Noms, verlanglijstje, cadeautips
Nom Noms

Een Kaphoofd. Een absolute musthave van Olivia. Een hoofd met lang blond haar en je kan haar ook nog eens opmaken. Hier kan ze urenlang mee spelen.

Kaphoofd, verlanglijstje, wat koop je voor een vijfjarige
Kaphoofd

Bedenk, ontwerp en creëer jou perfecte dierentuin met dit coole Create Your Zoo boek. Leuk en creatief boek. Leuk om te vragen aan haar vriendinnetjes op haar kinderfeestje.

Create your zoo
Create your zoo

Een Frozen paraplu! Die hadden we nog niet, nee. Olivia zegt van niet. Ik zeg van wel…

Frozen paraplu
Frozen paraplu
Verlanglijstje..

Een hond in een tasje. Niet zomaar een hond! Een `chi chi love glitter fashion hond` Wat kan je ermee? Eigenlijk niet veel, als je op stap gaat, dan heb je een hond die match bij je tas! Echt iets voor Olivia! Die wil ze heel graag hebben!

Hond in tas
Hond in tas

Dit was uiteraard een deel waar we foto´s van hebben gemaakt. Kwam uiteindelijk nog heel veel Frozen speelgoed voorbij. Knutselspullen en Playmobil. Ik ga een mooi lijstje met foto´s maken op www.lijstje.nl. Wel zo handig.

3 Comments

  • Kitty

    Heel herkenbaar. Ik moet nu ook al foto’s maken. En dan tegen de tijd dat ze jarig is moet ik ze weer op zoeken… of doen we weer een rondje.

    Het is wel heel leuk dat ze er zo mee bezig zijn.
    En een eigen menig is soms leuk.

  • Margriet

    Die Num Noms zien er heel leuk uit, maar inderdaad, wat moet je ermee. Dat is bij veel speelgoed het geval vind ik hoor, dat het nut ervan mij ontgaat.