Vandaag wordt het een heerlijke dag.
Mijn verhalen

Vandaag wordt een heerlijke dag

Vandaag wordt een heerlijke dag. Een dag waar ik al een week of twee naar uit kijk! Daar is die weer: ME-TIME dag. Een dagje voor mijzelf. Ik weet het. Zaterdag had ik ook zo’n dag en nu alweer. Lucky me. De meiden gaan vandaag op schoolreis. Ik ben al een uur eerder wakker om als een echte huismama, op aanvraag van de meiden;  omelet te bakken voor op hun boterhammen. Natuurlijk doe ik dat met alle liefde van de wereld en met een grote glimlach.

Ja doei!

Ik heb ze net uitgebreid uitgezwaaid. Ja doei! Heel veel plezier meiden, blijft je bij je groepje en bij een moeder (arme moeder, leuk hoor een dagje uit met de kids, je bedoelt heel de dag gestrests koppen tellen) Ieder zo z’n ding natuurlijk. Ok, maar nu zo rond 9.00 uur is het echt mijn dag! En ik ga er van genieten kan ik je zeggen.

Ik stap in de auto rij naar Rotterdam. Misschien pak ik wel de metro, ben ik nog niet overuit. Anyway binnen een half uur ben ik in Rotjeknor. Mijn favoriete shopstad. En ik heb echt alle tijd van de wereld, want volopig komen ze nog niet thuis. Ik ga lekker shoppen. En het is nog lekker rustig ‘s ochtends, geen rijen bij de paskamers. Het zonnetje komt door, wat ben ik een blij mens!

Vandaag hoef ik niet te gaan speedshoppen, kan lekker op m’n gemak struinen. Tussendoor nog even een bakkie koffie drinken, ja in m’n uppie, maakt mij niet uit. Ik ben op missie vandaag; een lekker lente outfitje scoren.

Dan ga ik nu maar eens naar huis. En het is pas rond twee uur. Wat zal ik eens gaan doen? Koken hoeft niet, want er ligt pastasaus in de vriezer. Ik heb nog een paar uur voor mijzelf. Verder met mijn blog voor Oh’Jackie? Of gewoon zitten en niks doen? Wat een héérlijkheid.

Hoe zou het met ze zijn?

Hoe zou het met de meiden zijn? Zouden ze hun broodje met omelet al op hebben? Hopelijk gaat Olivia wel op tijd naar de wc om te plassen. En Noa zou ze het naar haar zin hebben. Nou vast wel. Ik hoor niks, dus gaat goed.

Zo nu maar wachten op een app van een moeder, zodat ik precies weet wanneer en waar ze zijn.

Heerlijk zo’n dag. Ik hou ervan.

Kunnen jullie ook zo genieten van een dag helemaal voor jezelf?

15 Comments