Densport en Squla vakantieboekjes, puzzelboekjes voor in de vakantie, vier delen, kinderen vanaf drie, vanaf zes jaar.
Mijn verhalen,  Samenwerking,  Winnen

Vakantietip! De vakantie puzzelboekjes van Denksport & Squla (gesloten)

De zomervakantie staat voor de deur. Waarschijnlijk ben je druk bezig om je “vakantie stress lijstje” weg te werken. Nog een paar korte broeken, misschien toch nog extra zwemkleding en natuurlijk ook nog wat voor op de camping of in het vliegtuig, zodat de kids zich niet hoeven te vervelen, maar ook elkaar niet vervelen en jou niet vervelen. Misschien een beetje leerzaam, maar vooral leuk. Even geen schermpje. Lees verder want dan heb ik een hele leuke vakantietip voor je! 

Denksport en Squla

Denksport is een hele leuke samenwerking aangegaan met Squla. Je kent Squla vast wel. Zoniet, Squla is een online leerplatform voor kinderen uit groep 1 tot en met groep 8. Denksport heeft een serie van vier Squla spelend leren boekjes uitgebracht: 

Rekenhotel – Check in en reken mee

Topotrein – Verken de wereld per spoor

Vlucht Q – Op avontuur met vreemde talen

Letterflat – Taal- en spellingspret van A tot Z

Puzzelboekjes voor kinderen vanaf zes jaar. Vakantiepret boekjes van Squla en Denksport, ideaal voor op de camping, vliegtuig of tuin

Elk boekje heeft zo een eigen thema:  letters, cijfers, vreemde taal en topografie. Alle boekjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar (groep 3/4/5), hebben 64 pagina’s en zijn los te koop in de winkels voor € 5,95 of te bestellen op Denksport (verschijning 2 maal per jaar). Er zit geen abonnementsmogelijkheid op deze titel. Ideaal als je wilt dat je kind iets minder vaak naar een beeldscherm staart.  Neem je lekker mee op vakantie, handig voor in het vliegtuig, op de camping of gewoon lekker thuis in de tuin. Stuk voor stuk leuke boekjes en ze steken er ook nog eens wat van op. 

Puzzelboekjes van Squla en Denksport

Winnen! 

In samenwerking met Denksport mag ik deze serie van 4 boekjes weggeven!

Meedoen is simpel! Laat een reactie achter onder dit artikel of reageer op het bericht van de actie op de facebookpagina van Firma Mama.

Je wint dus de hele reeks:  Rekenhotel, Topotrein, Vlucht Q & Letterflat.  Wil jij ook deze superleuke reeks winnen van Denksport, doe dan snel mee. 

Vrijdag 5 juli maak ik de winnaar bekend. Succes!

13 Comments

 • Marian B

  Leuk voor mijn zoontje. Kan hij net als papa en mama puzzelen op vakantie! En blijft hij ook meteen een beetje bij, geen vakantiedip voor hem 😉

 • lisette

  wat een leuke winactie! Onze tweeling zou het super vinden om onderweg naar vakantie en op vakantie te mogen puzzelen in deze gave boekjes. En wij ook, altijd lekker een rustige achterbank ;-).

 • Anne-Ruth

  Dat zou onze zoon Matz super leuk vinden! Squla vindt hij TOP en zou kan hij kooi zijn leesvaardigheid blijven bijhouden in de vakantie én zit hij minder op een beeldscherm!! WIN-WIN situatie DUS!! Nu alleen nog winnen…🤞🏼🍀

 • Ingrid L

  Wat superleuk voor de vakantie voor mijn dochter die naar groep 4 gaat. Zij houdt niet van leren maar wel van dit soort boekjes. Zo wordt het leren voor haar toch nog leuk met squla! We duimen!

 • Annemiek westerink

  Wat een leuke winactie! Onze zoon is gek op puzzelen én op squla! Zou het geweldig vinden dit voor hem te winnen!

 • Karin Snel

  Lijkt me leuk om te winnen voor onze kids, leuk voor thuis in de tuin nu we niet op vakantie gaan dit jaar!

 • Mirjam

  Superleuk voor mijn 2 dochters die nu al denken dat ze zich straks in de vakantie gaan vervelen omdat ze dan geen school en geen huiswerk meer hebben.. Met deze boekjes kunnen ze fijn blijven leren!

 • Riggie van lochem

  Super leuk zeg voor 1 van mijn kids!!! Daar weten wij wel raad mee. Gaat het mee in de auto naar Frankrijk

 • kempenaers anita

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje, kan hij hier nog wat van leren en is nog plezant ook

 • Helene leeggangers

  Wat leuk! Ik zou ze graag winnen voor ons leergierig meisje. En een beetje minder beeldscherm is niet verkeerd😂

 • Sharon de Ridder

  Wat een leuke boekjes van Denksport! Hier zouden mijn dochters zich goed mee vermaken tijdens de vakantie!