Densport en Squla vakantieboekjes, puzzelboekjes voor in de vakantie, vier delen, kinderen vanaf drie, vanaf zes jaar.
Mijn verhalen,  Samenwerking,  Winnen

Vakantietip! De vakantie puzzelboekjes van Denksport & Squla (gesloten)

De zomervakantie staat voor de deur. Waarschijnlijk ben je druk bezig om je “vakantie stress lijstje” weg te werken. Nog een paar korte broeken, misschien toch nog extra zwemkleding en natuurlijk ook nog wat voor op de camping of in het vliegtuig, zodat de kids zich niet hoeven te vervelen, maar ook elkaar niet vervelen en jou niet vervelen. Misschien een beetje leerzaam, maar vooral leuk. Even geen schermpje. Lees verder want dan heb ik een hele leuke vakantietip voor je! 

Denksport en Squla

Denksport is een hele leuke samenwerking aangegaan met Squla. Je kent Squla vast wel. Zoniet, Squla is een online leerplatform voor kinderen uit groep 1 tot en met groep 8. Denksport heeft een serie van vier Squla spelend leren boekjes uitgebracht: 

Rekenhotel – Check in en reken mee

Topotrein – Verken de wereld per spoor

Vlucht Q – Op avontuur met vreemde talen

Letterflat – Taal- en spellingspret van A tot Z

Puzzelboekjes voor kinderen vanaf zes jaar. Vakantiepret boekjes van Squla en Denksport, ideaal voor op de camping, vliegtuig of tuin

Elk boekje heeft zo een eigen thema:  letters, cijfers, vreemde taal en topografie. Alle boekjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar (groep 3/4/5), hebben 64 pagina’s en zijn los te koop in de winkels voor € 5,95 of te bestellen op Denksport (verschijning 2 maal per jaar). Er zit geen abonnementsmogelijkheid op deze titel. Ideaal als je wilt dat je kind iets minder vaak naar een beeldscherm staart.  Neem je lekker mee op vakantie, handig voor in het vliegtuig, op de camping of gewoon lekker thuis in de tuin. Stuk voor stuk leuke boekjes en ze steken er ook nog eens wat van op. 

Puzzelboekjes van Squla en Denksport

Winnen! 

In samenwerking met Denksport mag ik deze serie van 4 boekjes weggeven!

Meedoen is simpel! Laat een reactie achter onder dit artikel of reageer op het bericht van de actie op de facebookpagina van Firma Mama.

Je wint dus de hele reeks:  Rekenhotel, Topotrein, Vlucht Q & Letterflat.  Wil jij ook deze superleuke reeks winnen van Denksport, doe dan snel mee. 

Vrijdag 5 juli maak ik de winnaar bekend. Succes!

13 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge