Vaderdagcadeaus webprint
Door Sabine

Vaderdag 2018 is in zicht! Dit jaar cadeaus die passen bij wat hij graag doet.

Vaderdag 2018 is in zicht. Het duurt nog ruim 2 weken, maar onze dochters (5 en 7 jaar) en ik denken al stiekem na over het ultieme vaderdagcadeau. Elk jaar best lastig, maar het is ons gelukt! Dit jaar geen parfum of gereedschap. Hij ruikt namelijk al heel lekker en de schuur staat al propvol met allerlei Bosch koffertjes. Dit jaar cadeaus die passen bij wat hij graag doet: koken, fotograferen en op z’n tijd genieten van een goed glas.

Leuke cadeaus voor vaderdag
Kookboek met de lievelingsrecepten van onze kinderen

Iedere papa of mama herkent het vast, elke dag de vraag: “Wat eten we vandaag?” gevolgd door de opmerking “Dat lust ik niet.” De afgelopen jaren hebben we gelukkig een aantal gerechten weten te verzamelen, die we allemaal lusten, niet veel tijd kosten qua bereiding èn tadáááá… ook nog eens groente bevatten. Denk aan recepten als “Boontjus met kipppootjus uit de ovun”. Je kan hier natuurlijk een map of schriftje gebruiken, maar ik heb een alternatief gevonden dat langer meegaat in de keuken: een echt kookboek met een ringband.

Koken wordt een eitje!

kookboek vaderdag

Fotoboek met de allerleukste foto’s van het afgelopen jaar

We fotograferen wat af met onze iPhones. Mijn man is er echt veel beter in dan ik. De allerleukste belanden op Instagram en Facebook, onder het mom van “kijk hoe leuk wij zijn”. Terwijl de meeste foto’s in de categorie vallen “niet publiceren”, vanwege bad hairday, rare houding en vooral kinderen die niet meewerken”. Wat is nou leuker om je kinderen de foto’s uit te laten kiezen, die zij het leukst vinden? In de Collection 52 kun je zoals de naam het al zegt, 52 foto’s kwijt in een handig formaat. Ook leuk voor later!

Kookboek vaderdag, tips, cadeautips

Gegraveerd whiskeyglas

Allemaal leuk hoor dat koken voor en fotograferen van zijn vrouw en kinderen, maar soms wil hij ook even in alle rust genieten van een goede whisky. Zònder ons om zich heen. En dat kan met deze mooie whiskyglazen waarop je een persoonlijke boodschap kan laten graveren. Zijn we er toch een beetje bij 😉

Gegraveerde cadeaus, vaderdag tips, glazen

Zo zie je maar, leuke vaderdagcadeaus hoeven helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Ik hoop dat ik je met deze drie leuke toppers van Webprint wat inspiratie heb gegeven.