Shoppen,  Vers van de Pers

UV werende zwemkleding van Snapper Rock

Kleurrijke zwemkleding die niet alleen lekker zit en er trendy uit ziet, maar die tegelijkertijd de huid beschermt tegen schadelijke UV-straling van de zon. Dat is de nieuwe Snapper Rock 2018 collectie. Ik was nog niet eerder bekend met dit merk en moet zeggen dat ik blij verrast was toen ik dit persbericht ontving. Ik vind UV werende zwemkleding er altijd best saai en redelijk kleurloos uitzien, maar de UV werende zwemkleding van Snapper Rock ziet er hip, fris en mooi uit….

Smeren en gewone kleding niet afdoende


Verbranding door de zon is helaas aan de orde van de dag. Vooral voor kinderen is dit schadelijk, omdat zij op latere leeftijd een grotere kans op huidkanker hebben. Alleen smeren is niet genoeg om verbranding te voorkomen en ook het dragen van een t-shirt is niet afdoende. Gelukkig zien steeds meer mensen de voordelen van UV-werende kleding. Waar een gewoon t-shirt een UV-beschermingsfactor van ongeveer 10 heeft, biedt de UV-werende zwemkleding van Snapper Rock een SPF van maar liefst 50. Hiermee kunnen kinderen veilig in de zon spelen.

Twinning is winning…

Met de nieuwe collectie speelt Snapper Rock uitstekend in op de ‘twinning trend’ die je tegenwoordig steeds vaker ziet. Kinderen die dezelfde kleding en accessoires dragen als hun vader of moeder. In Amerika zie je al veel moeders met hun ‘mini-me’ en is dit fenomeen een ware trend. Deze hype is overgewaaid uit de VS en ook hier inmiddels enorm in opkomst. Dankzij Snapper Rock zie je er volgend seizoen ook op het strand of aan het zwembad matchend uit met je zoon of dochter.

Kleurrijk en trendy

De nieuwe Snapper Rock 2018 collectie bestaat uit zwempakken, bikini’s, tankini’s, shorts, shirts, broeken en tuniekjes, allemaal met UV50+ bescherming tegen de zon. De zwemkleding wordt gekenmerkt door kleurrijke, trendy prints en mooie details. De badmode bestaat uit verschillende stijlen. Zo is de Diamond collectie met roze en goud de droom van elk meisje, jong of oud. Wie wat meer richting de natuurprints wil vindt de Ombre Leaf collectie vast prachtig. Combineer de kleuren van de oceaan met de populaire botanical prints en je hebt een lijn badkleding waar je absoluut in gezien mag worden! Ook de Boho, Coral Fish, Swan, Teardrop, Strawberry, Royal Palm en Lemon collecties zorgen voor uren strandplezier.

Je shopt deze nieuwe Snapper Rock collectie bij www.uv-fashion.nl. Heb jij al een nieuwe zwemkleding geshopt?

*Bron: persbericht.