Unieke wereldkaarten, zelf ontwerpen
Door Sabine,  Samenwerking

De mooiste wereldkaarten vind je op www.wereldkaarten.nl

Deze maand wordt mijn oudste dochter 8 jaar. “Mama, ik wil geen roze meer, ik wil blauw.” De prentenboekjes worden stilaan vervangen door leesboeken met steeds minder plaatjes. Het speelkeukentje is al verwisseld voor een bureau met bureaustoel. En de kindermeubeltjes zijn verhuisd naar zolder. Alleen die roze houten kinderdecoratieboom aan de muur herinnert me nog aan de babykamer die deze kamer ooit was..

Kleine kinderen worden groot…

Maar dat duurt niet lang meer, want we gaan ‘m vervangen voor een stoere wereldkaart, maar dan wel met een girly twist!

Ik heb samen met mijn dochter een fleurige wereldkaart uitgekozen met roze, groene, blauwe en rode vlinders, uitgevoerd als een ouderwetse schoolplaat van textiel met houten stokken aan de boven- en onderkant. Het formaat is 90×60 cm en de kosten zijn €79,95 (excl. €5,95 verzendkosten). Prachtig gemaakt. En keurig verpakt bezorgd.

Unieke wereldkaarten

We vonden ‘m op www.wereldkaarten.nl. Deze webshop heeft meer dan 90 unieke wereldkaarten, maar ook een uitgebreid assortiment landkaarten en stadskaarten te koop. In vele uitvoeringen, maar altijd van hoge kwaliteit. Wij hebben expres gekozen voor een wereldkaart zonder landnamen of hoofdsteden. Ze wilde liever veel vrolijke kleurtjes en vlinders. En ze kan toch globaal aanwijzen waar NL ligt, waar onze familie in Indonesië woont of waar ons lievelingsvakantieland Italië ligt.

Bestellen is heel simpel.

Ga naar www.wereldkaarten.nl. Alle wereldkaarten zijn gerangschikt op thema (kinderkamer, trendy, dieren, etc.) of op materiaalsoort (stof, foto op canvas, aluminium, etc.) Per wereldkaart kun je het gewenste materiaal, de afmetingen en ophangsysteem aangeven, waarna je meteen de prijs in beeld ziet. Ga daarna door naar de kassa en reken af met bijvoorbeeld Ideal. Binnen 5 werkdagen is je wereldkaart thuisbezorgd en hangt deze aan de muur.

Hoppa, 1 spijker in de muur en klaar, piece of cake.

Dus hangt de wereldkaart al in mijn dochters kamer? Euh.. nee, helaas nog niet. Het demonteren van de houten decoratieboom heeft zo zijn sporen achtergelaten op de witte muren. En zo’n mooie wereldkaart verdient natuurlijk een gladde strakke achtergrond, dus..

Eerst maar even een nieuw behangetje aan de muur…