Twinning is winning. Matching trui , met je kind
Shoppen,  Winnen

Twinning is winning! Win een mama trui met een matching kids trui van Baby’s Closet (GESLOTEN)

Hou jij ook zo van monochrome items, matching outfits voor jou en je kleine, dan weet ik zeker dat je kunt vinden in de collectie van Baby’s Closet. Deze webshop staat namelijk vol met unieke kleding, lekker eigenwijs, hip en stoer tegelijk en alles met een vette knipoog. Je vindt hier originele customized T-shirts, comfortabele onesesies, stoere sweaters en een hoop superleuke accessoires die je goed kunnen matchen met al deze leuke kleding. De kleding van Baby’s Closet begint al bij maatje 56 en eindigt pas bij maat 152. Dus of je nu een hippe baby hebt of een stoere puber. Je vindt hier altijd wel wat!

Trui, twinning is winning. Het zelfde aan als je kids

Twinning is winning! Matching kleding met je kids, doe jij het weleens?

Tegenwoordig zie je het zo vaak. Matching outfits voor jou en je kind. Ik vind het af en toe weleens leuk om zo op elkaar afgestemd te zijn. Allebei hetzelfde streepjes shirt of een spijkerblouse. Baby closet’s maakt het mogelijk om jou als mommy en je mini me met elkaar te laten matchen. Bij Baby’s Closet vind je bijvoorbeeld hippe truien met de opdruk Social Kid voor een stoere meid of jongen en Social Mom voor mama. Verkrijgbaar in grijs en zwart, ook als t-shirt. Of wat dacht je van de Wild Child sweaters? Eentje voor mama en voor je stoere mini me.

Matching outfits, twinnen

Over Baby’s Closet

Baby’s Closet staat voor unieke kleding en accessoires voor baby’s, kinderen en mama’s. In oktober 2017 viert de webshop haar tweede verjaardag. Eigenaresse Stefanie van Druenen ontwerpt en bedrukt elk item zelf en denkt graag out of the box. Bekijk de complete collectie op Baby’s Closet.

Twinning is winning! Matching outfits

Winactie! Twinning is winning!ย 

Ik heb iets heel leuks! In samenwerking met Baby’s Closet mag ik een matching trui weggeven. Eentje voor je kleintje en een matching voor mama!

Hoe maak je kans:
 • Like mijn facebookpagina Firma mama.
 • Laat op Facebook op onderaan dit bericht een reactie achter welk trui jij graag wilt winnen voor jou en je mini me.

De winactie looptย t/m woensdag 4 oktober 23.59. Donderdag 5 oktober maak ik de winnaar bekend. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, laat dus een geldig e-mailadres achter. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

Winnaar: Kristel Daemen

Yeah Kristel Daemen jij bent de winnaar! Van harte gefeliciteerd! Jij wint voor jou en je kleintje een matching trui! Ik neem contact met je op per mail.

Niet gewonnen, maar wel korting!

En voor de alle andere lezers; jammer, volgende keer beter. Wil jij toch nog zo’n matching trui? Dan heb ik een speciale actiecode: “Firmanaam” met deze code krijg jij t/m 31 oktober 10% korting in de webshop van Baby’s Closet.

22 Comments

 • Mira Schuttevaar

  Wat supertof! De wild child & wild mom vind ik te gek voor mij en mijn zoon ๐Ÿ˜. Kan ik eindelijk een keer met hem twinnen ๐Ÿ’™

 • Erika van Koert

  Heel leuk ! Ik vind voor mezelf de social mom erg leuk maar voor mijn dochtertje nog niet van toepassing. Mag ik hem ook combineren met girlboss? Want dat is ze dan weer wel

 • Tanja Kuijer

  Oooh wauw wat een waanzinnig leuke actie firma mama ๐Ÿ˜€ Van deze verwennerij worden mijn dochter en ik dol blij!. Wat zouden we super blij zijn als we samen de zwarte versie van Girlboss zouden winnen! Dan matchen de kleren van mij en mini me perfect :-D! Dank voor deze geweldige kans. Nu maar heel hard duimen en hopen dat dit mooie setje misschien wel naar ons toe mag komen. Groetjes Tanja

 • Nicol meewis

  Oehhhhh deze zijn gaaf! Ik zie mij en mijn kleine mini me al lopen in de wild child&wild mom trui;) hoe cool zou dat zijn,dochtertje vraagt wel eens mam mag ik ook dezelfde trui? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ in love ๐Ÿ˜

 • Mariska giulianojazzlyna

  Super leuk!! Ik doe graag mee voor de truienset wildmom and wildchild. En dan in de maat 128 of 116 of 92. Ik hou heel erg van matchen. Tussen mama en zoon of dochter. Maar ook tussen broers en broer en zus. Super leuk. Kiezen jullie maar de maat!!!

 • Dionne van der Kooij

  Gaaf! doe dan ook graag mee voor mij en mijn dochter , de enige ladies in ons gezin vol mannen. De mannen hebben al zo’n gave set met zijn 3e maar wij ladies nog niet, en deze zijn echt super!

 • Cindy Sanders

  Superleuk!! Wij doen graag mee. Mijn dochter van 6 wil altijd twinnen met mama dus dit zou ze te gek vinden! Zij heeft maat 110/116.

 • Marian B

  Echt een toffe winactie, hier krijg je vast veel reacties op. Wat zou ik het leuk vinden om dezelfde trui te dragen als mijn dochtertje! Ze begint steeds meer op mij te lijken, zo helemaal ๐Ÿ˜‰ Loot heel graag mee.
  De voorkeur gaat uit naar de zwarte Girlboss sweaters, past echt bij ons ๐Ÿ˜‰

 • Marta

  Wowwwww social kid en social mum dat is voor ons!Ik was op zoek vooor iets voor de twede verjaardag van mijn zoontje en dat is echt schot in de roos!

 • Linda

  Wat zijn ze leuk! Matchende t shirts hebben we al, maar nog gene trui en dat is geen overbodige luxe met dit weer ๐Ÿ™
  Ik zou gaan voor de zwarte truien met girlboss ๐Ÿ™‚