Tweedehands Merkkleertjes
Review,  Samenwerking

Tweedehands merkkleding

Tweedehands merkkleding. Ben jij gek op kleertjes en dan op merkkleertjes? Wil jij alleen niet altijd maar de hoofdprijs betalen of ben je juist op zoek naar dat jurkje van dat merk, wat niet meer te krijgen is in de winkel. Dan is Merkkleertjes.com zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen…

Tweedehands

Ik moet bekennen dat ik niet heel veel tweedehands shop voor de meiden, maar heel soms als ik echt iets wil hebben van een bepaald merkje dan vind ik het weleens op Marktplaats. Net even dat jurkje van een bepaald merk, wat een klassieker is en echt niet meer te verkrijgbaar is in de winkel. Soms is iets zo snel uitverkocht en dan kan het heel handig zijn om wat speurwerk tedoen op bijvoorbeeld Marktplaats of een tweedehands kledingbeurs. Maar wat zeker ook een aanrader is om echt eventjes op de site van Merkleertjes.com te kijken. Merkkleertjes.com verkoopt namelijk zo goed als nieuwe merkkleding voor groot en klein. Een groot voordeel is natuurlijk dat je zeker weet dat de kleding nog goed is. Al de kleding wordt streng op kwaliteit gecontroleerd. Iets wat bijvoorbeeld op Markplaats uiteindelijk maar gissen is en een kwestie van vertrouwen of de persoon wel eerlijk is.

Prima prijzen

Vorig week ontving ik van Masja, de eigenaresse van Merkkleertjes.com een  roze vestje van Benneton. Het vestje was netjes ingepakt er zat ook nog lief kleinigheidje bij; een gelukspoppetje, deze ontvang je bij elke bestelling die je plaats. Het vestje was voor Olivia. Ondanks dat het een beetje muf rook (want ja..tweedehandsje ) viel het al direct in goede smaak bij Olivia, roze en dan ook nog eens met een mooi kant hart erop! Na een wasbeurtje, kon Olivia niet wachten om het mooie vest te showen. Een heerlijk vest om lekker nog eens af te dragen naar school. Het vestje zag er nog goed uit en prima voor een tweede ronde. Ik heb geen idee wat het vest kost, maar de prijzen op de site liggen rond de 5,- oplopend tot 12,50. Prima prijzen voor mooie merkkleding. Er zelfs ook nog een 1,- Sale “bak”

tweedehands merkkleertjes
Olivia met haar Benneton vest
Al 15 jaar…

Merkkleertjes.com bestaat al zo’n 15 jaar online. De eigenaresse Masja de Laat, mama van drie verkocht haar kinderkleding via Marktplaats, uiteindelijk vroegen bekenden of ze ook hun merkkleding online wilde verkopen en toen is het idee gekomen om een webwinkel te beginnen.

Shoppen jullie weleens tweedehands? En zoja waar kopen jullie dat?

Dit blog bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk/bedrijf. Review is gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

9 Comments