christmas tree tag
Mijn verhalen

The Christmas tree tag

Door Marileen van Mamaissues werd ik getagd om deze leuke tag in te vullen! De tag is verzonnen door Kirsten van La vie de Mama
Het is vandaag 2e Kerstdag. Ik vond deze tag te leuk om voorbij te laten gaan. Dus nog net even op de valreep op 2e Kerstdag vul ik deze tag toch nog even in.

Wat zijn je 3 favoriete(foute) kerstliedjes

Met een op stip; Driving home for Christmas van Chris Rea. Meestal begint de Kerst hiermee voor mij. hoewel ik het liedje na kerst ook wel weer zat ben.

It’s the Most Wonderful Time of the Year – Andy Williams, lekker ouderwets, denk ik altijd aan de Kerst vroeger bij mijn oma. Sweet memories.

Do They Know It’s Christmas? – Band Aid. Ook zo gouwe ouwe…

Wat zijn je 3 favoriete kerstfilms?

Heel eerlijk kijk ik geen Kerstfilms. Ik vind ze allemaal saai en ik heb er geen geduld voor.

Wat staat er op je verlanglijstje?

Alles van Rituals, altijd goed. Bij mijn ouders doen we altijd cadeautjes voor elkaar, op mijn lijstje staat dit jaar; een nieuw telefoonhoesje van Blond Amsterdam, geurkaars van Rituals, kaartjes voor mijn kaartenrekjes, papieren zak van Le Sac, mooie nagellak van Opi, nieuwe sportoutfit om het jaar goed te beginnen;))

Wat vind jij de leukste uitstapjes tijdens kerst?

Een leuke kerstmarkt, lekker uitwaaien met de kids op het strand, daarna lekker ergens wat gaan eten, biosje, als het nog even kan nog even met mijn man op stap en de kids logeren bij opa & oma.

Wat zijn jouw 3 favoriete gerechten tijdens kerst?

Een lekker kerstontbijt met een lekker stuk kerststol van de bakker met van die Amarene kersen en noten.  Stoofpeertjes, gebakken aardappeltjes, verschillende soorten groente, lekker stoofvlees. Ajam Kodok ( gevulde kip) traditioneel Indisch gerecht.

Wat zijn jouw 3 favoriete kersttradities

De meiden versieren de Kerstboom.
Cadeautjes op Kerstavond
twee weken lang Skyradio (tot ergernis aan toe;))

Wat zijn de 3 dingen die niet mogen ontbreken tijdens kerst?

Familie, cadeautjes en lekker eten!

Wat doe jij kerstavond, 1e en 2e kerstdag?

Met mijn gezin op Kerstavond, cadeautjes uitpakken en gezellig eten en spelletjes met de kids.
Op 1e Kerstdag zijn we met de familie bij mijn ouders, daar horen cadeautjes, heerlijk eten. We maken allemaal wat lekkers en heel veel gezelligheid. Op 2e Kerstdag lekker mijn gezin doen waar we zin in hebben, lekker uitwaaien op het strand of naar een leuke film met z’n viertjes, daarna (weer) lekker eten

Wie wil jij taggen voor The Christmas Tree Tag?

Dat wordt wel heel erg op de valreep…

Cynthia van Een theelepel geluk en Liselotte van Love4Pink

Leuk om deze tag in te vullen. Fijne Kerstdag! Geniet ervan!

2 Comments