Suprisebag Applepiepieces
Review,  Samenwerking

Review: Suprisebag van Applepiepieces

Applepiepieces! Van de naam alleen maar wordt je toch al super nieuwsgierig? De naam Applepiepieces “stukjes appeltaart” waar denk je aan als je de geur van versgemaakte appeltaart denkt? De geur van verse appeltaart maakt van een huis een thuis. En zo zijn ook deze mooie unieke gelukbrengers. Wat dat zijn ze. Ben je op zoek naar een superlief cadeautje of wil je zelf iets unieks met een beetje geluk? Neem dan eens een kijkje in de snoepjeswinkel van Applepiepieces.

Ik was ook heel blij en mijn meiden ook, dat we dan ook een suprisebag van Applepieces mochten ontvangen.  We kregen een mooi goud zakje met een roze strik. Wat een feestje was het om dit uit te pakken! In de suprisebag zaten drie mooie sieraden “gelukbrengers” Alle drie, stuk voor stuk met zorg en liefde ingepakt. De sieraden waren verpakt in doorzichtige zakjes met gouden confetti. Ook was er bij elk sieraad een mooi kaartje aanwezig met de uitleg over deze speciale en unieke gelukbrengers.

De meiden, natuurlijk ook gek op verassingen, hadden “de buit” samen al verdeeld. Mag ik dan het kettinkje, mama? Mag ik dan het lieve poesje? Dan mag jij de het hartjes ketting, mama. Het gouden zakje met strik was inmiddels ook ingenomen door deze eksters. Ik snap het wel. Het ziet er allemaal zo mooi en aantrekkelijk uit, dat je het wel wilt hebben. Dat is trouwens ook als je op de site van Applepiepieces kijkt. Het is net een snoepjeswinkel met allemaal mooie kleurtjes en echte ” feel good hebbedingetjes” Namen als Happy tear oorbellen, poppy red of de Silver luck vleugeltjes oorbellen. Ja je wordt er wel een beetje hebberig van;)

Maar nu de inhoud van de Applepiepieces suprisebag…

Mermaid’s gift

Een ketting met een blokje Varisciet. Varisciet is de “anti-stress steen”die je jezelf laat zijn, opbeurend werk en moed geeft. Wat ik mooi vind aan deze ketting zijn de kleurtjes en de steen. Ik dacht eerst dat het een armbandje was, maar als je het strikje er afhaal is het een ketting. Je zou de ketting eventueel ook als armband kunnen dragen. Je kunt het een paar keer om je pols wikkelen.

Mermaid's gift ketting
Mermaid’s gift ketting
Japanse Lucky Neko gelukshanger

De Japanse Lucky Neko gelukshanger. Een porseleinen hanger, deze staat voor bescherming (dat kun je zien aan de bamboe op de pootjes)

Japanse lucky Neko gelukshanger
Japanse lucky Neko gelukshanger
Wish Wisely

De Wish Wisely is mijn favoriet van de suprisebag. Het hartje is een echt Swarovski kristallen hartje aan een waxkoord. Knoop het sieraad om en doe een wens. Draag tot het hartje eraf gesleten is..en je wens is klaar om uit te komen. Mooie gedachte toch?

Wish Wisely
Wish Wisely…doe een wens..

Dit was de inhoud van de suprisebag. Ik ben zeker verrast en ik vind het mooie cadeautjes om te geven. Hier wordt iedereen wel blij van. En naast dat het mooi, lief en uniek is. Is het gemaakt van duurzaam, kinderarbeidvrij, eerlijk materiaal ook niet onbelangrijk natuurlijk!

Welke vinden jullie het mooist? Zou jij wat kopen bij Applepiepieces?

Dit blog bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk/bedrijf. Review is gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

12 Comments