zonnecreme, zonnebrand suncare, zonbescherming drs leenarts, dr leenarts
Review,  Winnen

Zonnebrandcrème drs Leenarts en winactie (WINACTIE GESLOTEN)

Zonnebrandcrème van drs Leenarts. Misschien dat je er al over gehoord of gelezen heb maar Drs Leenarts heeft een nieuw product. Een  Suncare, deze zonnebrandcrème is nu verkrijgbaar. De producten van de Leenarts ken ik nu wel een beetje. Ik heb er al eerder wat van mogen reviewen. Mijn ervaring met de producten van drs leenarts zijn fijn. De droge huid zalf hebben we hier in huis regelmatig gebruikt, vooral in de winter en de lipcare hebben we standaard in de schooltas van Noa en heb ik altijd bij mij in jaszak.
Zonnebrandcrème van drs Leenarts

Dit keer komt dermatoloog Marjolein Leenarts dus weer met een heel fijn product. De suncare lijn. Deze zonnebrandcrème is ook weer geschikt voor kinderen, maar ook de allerkleinsten, volwassenen en is heel goed geschikt voor de (eczeem) gevoelige huid.

De eerste zonbescherming in Nederland erkend door het Huidfonds met het Huid Allergie Keurmerk.

De Suncare van Drs Leenarts is de eerste zonbescherming in Nederland dat erkend is door het Huidfonds met het Huid Allergie Keurmerk. De suncare bevat geen onnodige ingrediënten zoals parfum, parabenen of andere ingrediënten waarvoor je een allergie kunt ontwikkelen. Ideaal voor mijn twee meiden én voor mij voor onze gevoelige huid en droge huid.

Geen vettig laagje wat blijft plakken.

Ik mocht deze nieuwe suncare uitproberen. We hebben nog niet heel veel van de zon mogen zien, maar we hebben wel al getest op onze blote armen. En wij (de meiden en ik) vinden het een fijne zonnebrandcrème. De crème smeer fijn uit en is net zoals de andere producten van Dr. Leenarts volkomen reukloos, wat ook fijn is dat de zonnecrème geen vettige waas achter laat en voelt licht aan. Het trekt in net zoals een gewone crème. Geen vettig laagje wat blijft plakken aan je kleding.

Drs Leenarts Suncare is verkrijgbaar in drie maten;
15 ml (€2,25) – Om te proberen
30 ml (€5,25) – Ideaal voor in je handtas
150 ml (€14,95) – Full size

Achtergrondinformatie Drs Marjolein Leenarts
Marjolein Leenarts is dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis/ Brandwondencentrum in Beverwijk. Haar missie: huidverzorging met enkel werkzame ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. De lijn is voor de dagelijkse verzorging van de huid, maar ook voor eenvoudige huidproblemen zoals een droge huid bij eczeem, berg of luieruitslag. Bij deze ongemakken wil je gewoon een product dat ook écht wat doet voor je huid.
De producten van Drs Leenarts zijn geschikt voor alle huidtypen, jong en oud en zeker ook voor de meeste gevoelige huidjes, aangezien de formuleringen geen ingrediënten bevatten zoals parfum of andere stoffen waarvoor je een allergie kunt ontwikkelen. De kwaliteit van de producten wordt dan ook onderschreven door het Huidfonds met het Huid Allergie Keurmerk. Naast betrouwbare producten deelt Marjolein Leenarts op www.drleenarts.com haar kennis over de huid en huidverzorging en schreef zij het ‘Handboek over de huid 0-4 jaar’.

bron: persbureau

zonnebrandcreme, zonnebrand creme suncare gevoelige huid, kinderen, baby, kind Drs Leenarts, zonnebrand, zonnecreme, zonbescherming, betrouwbaar,

WINNEN

Ik mag ook een fijne set Drs Leenarts Suncare weggeven! Een tube van 150 ml en een tube van 30 ml, handig voor in je tas, op het terras;)

Hoe maak je kans op deze fijne zonnebrandcrème van drs Leenarts? Heel eenvoudig!
  • laat mij in een reactie onder dit blog of op mijn facebookpagina weten waarom jij deze fijne suncare wilt winnen…. en wie weet!
  • Mijn facebookpagina liken, hoeft niet, maar vind ik natuurlijk wel heel leuk;)
  • Deze actie loopt t/m 22 mei. Dinsdag 23 mei zal ik een winnaar kiezen. Laat een geldig emailadres achter, succes!

30 Comments