Zonnebrandcrème drs Leenarts en winactie (WINACTIE GESLOTEN)

zonnecreme, zonnebrand suncare, zonbescherming drs leenarts, dr leenarts
Zonnebrandcrème van drs Leenarts. Misschien dat je er al over gehoord of gelezen heb maar Drs Leenarts heeft een nieuw product. Een  Suncare, deze zonnebrandcrème is nu verkrijgbaar. De producten van de Leenarts ken ik nu wel een beetje. Ik heb er al eerder wat van mogen reviewen. Mijn ervaring met de producten van drs leenarts zijn fijn. De droge huid zalf hebben we hier in huis regelmatig gebruikt, vooral in de winter en de lipcare hebben we standaard in de schooltas van Noa en heb ik altijd bij mij in jaszak.
Zonnebrandcrème van drs Leenarts

Dit keer komt dermatoloog Marjolein Leenarts dus weer met een heel fijn product. De suncare lijn. Deze zonnebrandcrème is ook weer geschikt voor kinderen, maar ook de allerkleinsten, volwassenen en is heel goed geschikt voor de (eczeem) gevoelige huid.

De eerste zonbescherming in Nederland erkend door het Huidfonds met het Huid Allergie Keurmerk.

De Suncare van Drs Leenarts is de eerste zonbescherming in Nederland dat erkend is door het Huidfonds met het Huid Allergie Keurmerk. De suncare bevat geen onnodige ingrediënten zoals parfum, parabenen of andere ingrediënten waarvoor je een allergie kunt ontwikkelen. Ideaal voor mijn twee meiden én voor mij voor onze gevoelige huid en droge huid.

Geen vettig laagje wat blijft plakken.

Ik mocht deze nieuwe suncare uitproberen. We hebben nog niet heel veel van de zon mogen zien, maar we hebben wel al getest op onze blote armen. En wij (de meiden en ik) vinden het een fijne zonnebrandcrème. De crème smeer fijn uit en is net zoals de andere producten van Dr. Leenarts volkomen reukloos, wat ook fijn is dat de zonnecrème geen vettige waas achter laat en voelt licht aan. Het trekt in net zoals een gewone crème. Geen vettig laagje wat blijft plakken aan je kleding.

Drs Leenarts Suncare is verkrijgbaar in drie maten;
15 ml (€2,25) – Om te proberen
30 ml (€5,25) – Ideaal voor in je handtas
150 ml (€14,95) – Full size

Achtergrondinformatie Drs Marjolein Leenarts
Marjolein Leenarts is dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis/ Brandwondencentrum in Beverwijk. Haar missie: huidverzorging met enkel werkzame ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. De lijn is voor de dagelijkse verzorging van de huid, maar ook voor eenvoudige huidproblemen zoals een droge huid bij eczeem, berg of luieruitslag. Bij deze ongemakken wil je gewoon een product dat ook écht wat doet voor je huid.
De producten van Drs Leenarts zijn geschikt voor alle huidtypen, jong en oud en zeker ook voor de meeste gevoelige huidjes, aangezien de formuleringen geen ingrediënten bevatten zoals parfum of andere stoffen waarvoor je een allergie kunt ontwikkelen. De kwaliteit van de producten wordt dan ook onderschreven door het Huidfonds met het Huid Allergie Keurmerk. Naast betrouwbare producten deelt Marjolein Leenarts op www.drleenarts.com haar kennis over de huid en huidverzorging en schreef zij het ‘Handboek over de huid 0-4 jaar’.

bron: persbureau

zonnebrandcreme, zonnebrand creme suncare gevoelige huid, kinderen, baby, kind Drs Leenarts, zonnebrand, zonnecreme, zonbescherming, betrouwbaar,

WINNEN

Ik mag ook een fijne set Drs Leenarts Suncare weggeven! Een tube van 150 ml en een tube van 30 ml, handig voor in je tas, op het terras;)

Hoe maak je kans op deze fijne zonnebrandcrème van drs Leenarts? Heel eenvoudig!
 • laat mij in een reactie onder dit blog of op mijn facebookpagina weten waarom jij deze fijne suncare wilt winnen…. en wie weet!
 • Mijn facebookpagina liken, hoeft niet, maar vind ik natuurlijk wel heel leuk;)
 • Deze actie loopt t/m 22 mei. Dinsdag 23 mei zal ik een winnaar kiezen. Laat een geldig emailadres achter, succes!

Ook leuk om te lezen.

30 comments

 1. Lijkt me heel erg handig voor op vakantie begin juni. Handig om dan mee te nemen in de handtas of rugzak.wat super fijn dat het meteen intrekt en niet vettig aanvoelt.

 2. Lijkt me heel handig en ideaal. Ik heb een gevoelige huid en zou dit graag willen proberen 🙂

 3. dit lijkt me super fijn aangezien ik niet echt in de zon kan met mijn huid alleen maar onder de zonnebank!! ik doe dus ook graag mee met de actie <3
  rachel onlangs geplaatst…Moederdag 2017My Profile

 4. Al een poosje volg ik de producten van dokter leen arts. Echter nog niet aangeschaft. Daar ik het graag toch eerst zou willen proberen/testen zeg maar. Hier 2 jongens die blond en een zeer lichte huid hebben. Dus altijd goede zonnebrand in huis hier en bij de eerste straaljes zon smeren. Voorkomen is beter dan genezen…

 5. Nog geen suncare in huis, maar ik koop die sowieso altijd met beleid. Oftewel: ik kijk heel goed naar de ingredientenlijst. Deze te winnen set lijkt me meer dan oké.

 6. Ik ben wel erg benieuwd naar dit product, ik heb nooit echt fijne zonnebrandcrème. Mijn huid is heel droog, vooral met de zon droogt het snel uit en krijg ik van die warmte bultjes. Misschien dat het met deze crème wat minder wordt want steeds een hele fles kopen om te proberen vind ik echt zonde.
  Anouk onlangs geplaatst…Wanneer ben je een meisje en wanneer een vrouw?My Profile

 7. wauw dat klinkt geweldig!
  vind het altijd lastig om er 1 te kiezen want ja welke is nou de beste? toch wel belangrijk om een goede te kopen en deze is nog betaalbaar ook hoe fijn is dat!
  ik ga 11 juni na Mallorca daar kan ik hem dan eens goed testen 🙂
  thanks voor de tip

 8. Wat fijn dat er ook eens zonnebrandcrème ontwikkeld is voor de kleine kindjes met een gevoelige huid! Mijn dochtertje heeft keratosis pilaris, een onrustige huid en daardoor gebruik ik graag zo min mogelijk producten op haar huidje. Deze zou ik graag proberen om haar huid te beschermen voor het zonnetje.

 9. Ik maak heel graag kans. Ik ben erg enthousiast over haar producten.
  Fenna is nu 7 maanden en gaat voor het eerst echt kennis maken met de zon. Ik wil haar dan uiteraard goed beschermen. Dit komt dus als geroepen.

 10. Wat fijn dat deze intrekt en er geen laagje op de huid blijft liggen. Dat vind ik vaak zo nadelig van zonnebrandcreme.

 11. Graag wil ik kans maken op deze zonnebrand. Met name om te gebruiken bij onze jongens van 3 en 1 jaar. De oudste heeft echt een beetje droge huid. De jongste nog zo’n heerlijk zacht babyhuidje.
  Waarom specifiek deze zonnebrand? Omdat er geen onnodige troep in zit!

 12. Ik zou deze zonnecrème uit willen testen want ben nooit tevreden over andere merken. Vaak toch verbranden en daardoor gevoelige huid. Ik wil risico’s verminderen door goed voor mijn huid te gaan zorgen. Dit zou een goede start zijn!

 13. Drs Leenarts heeft pijne producten, deze ongetwijfeld ook! Ik ken het zekf nog niet maar zou het graag eens uitproberen,zeker omdat ik een gevoelige huid heb.

 14. Ik doe graag mee met de winactie, ik heb de billencreme van dr leenaarts al en die is heel fijn. Dus de zonnecreme zou erg welkom zijn! Mijn zoontjes huid is supergevoelig dus de meeste zonnecremes zijn niet geschikt voor hem. Ik wist trouwens helemaal niet dat dr. Leenaerts nu ook zonbescherming heeft. Super leuk nieuws.

 15. Wil ik dan effectief wel eens proberenijn psoriasis en eczema-velleke. Als het aanslaat: klant erbij. Moeilijke zoektocht soms….

 16. Om deze zonnebrand uit te mogen proberen! Ik ben heel benieuwd hoe mijn huid hierop reageerd!