Shoppen

Street Called Madison

Ik ben nu wel klaar met de sale en koop ik ook niks meer in de uitverkoop. Inmiddels ben ik langzamerhand bezig met het compleet maken van de zomercollectie voor mijn meiden. Tijdens mijn “online shopsessie” kwam ik op een superleuk merkje Street Called Madison. Echt een merk voor stoere jongens en meiden die houden van een stoere urban look.

Street Called Madison

De zomercollectie is inmiddels alweer een tweede collectie van Street Called Madison. Ik was nog niet bekend met dit merk, maar ik ben blij verrast. Eindelijk weer een leuk merkje wat niet te kinderachtig of té volwassen is voor mijn oudste dochter van tien. Ik vind het net even een tikkie volwassener dan een hoop andere kinderkledingmerken. De collecties van Street Called Madison worden onder andere ontworpen door tieners, dus die weten dan ook precies wat cool is voor deze doelgroep!

En dat klopt! Mijn dochter van tien kan zich dus helemaal vinden in dit merk. Toen ze de collectie zag, was ze meteen enthousiast, want ze zag een hoop leuks. Inmiddels hebben we dan ook het spijkerjurkje gekocht. Een supergaaf denim jurkje van soepel vallende stof, maar haar wishlist is nog groot, dus ik denk niet dat het jurkje de laatste aankoop van dit merk zal zijn.

Ook voor jongens..

Ondanks dat ik geen boys heb, vind ik de collectie voor de jongens ook heel leuk. Gave sweaters en toffe shirts met diverse prints. Je kunt alles goed combineren met een jeans of de verschillende vrolijke, sportieve bermuda’s. Ondanks dat ik het echt een merk vind voor de wat oudere kinderen is een Street Called Madison al verkrijgbaar voor meisjes en jongens  in maat 92. Voor de jongens kun je terecht tot maat 152 en voor de meiden tot maat 164. De prijzen liggen tussen de 25 euro en 60 euro. Dit hippe merk shop je onder andere bij Kixx online.

Zie hieronder een impressie van de zomercollectie. Kijk voor de gehele zomercollectie even op Street Called Madison.

 

3 Comments