Leraren staken, wat kun je doen met de kinderen, dagje uit
Mijn verhalen,  Uitjes/Tips

Leraren gaan staken, wat ga jij doen? Leuke uitjes met kortingen of zelfs gratis tijdens de lerarenstaking..

Lerarenstaking. Ben jij vrij op donderdag 5 oktober als de leraren gaan staken? Wat ga je doen om de koters gelukkig te maken? Beetje bankhangen of juist erop uit en nog even extra genieten van deze dag. Wat ga je doen op zo’n doordeweekse dag? Is er wel wat tedoen? Er is genoeg tedoen. Ik heb een aantal ideeën voor je. En het leuke is..deze uitjes doe je met korting vanwege de lerarenstaking of helemaal gratis. De leukste uitjes om tedoen als de leraren gaan staken.

Welke uitjes kun je doen als de leraren gaan staken.
Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden, heeft een grote speelweide en zelfs bij minder mooi weer kun je hier ideaal spelen vanwege de overdekte attracties. Op de dag dat de leraren staken kost een kaartje 5,- i.p.v.  9,- check even de facebookpagina van dit park. Dit is een park voor jong en oud.

Dolfinarium, Hardewijk

Ook Dolfinarium in Hardewijk heeft een leuke actie. Deze dag betaal voor een kaartje 10,- ipv 16,-

Zuiderzeemuseum

Bij Zuiderzeemuseum in Enkhuizen kunnen de kids gratis “naar school” op 5 oktober. Het Zuiderzeemuseum biedt ze de mogelijkheid om deze dag toch nog het nodige te leren én een leuke tijd hebben. Kijk voor het gehele programma even op de site van het Zuiderzeemuseum.

Staken. Zuiderzeemuseum, leraren gaan staken. leuke uitjes als de leraren gaan staken
Naar school in het Zuiderzeemuseum
Landgoed de Olmenhorst

Landgoed de Olmenhorst, ligt midden in het Haarlemmermeer, tussen Den Haag en Amsterdam. De dag dat de leraren staken zijn ze een extra dag geopend. Een prachtig landgoed met wel 18 hectare aan biologische appel- en perenboomgaarden. Hiervoor zijn speciale zelfpluktijden. Op 5 oktober zijn ze een extra dag geopend kijk hier even wat de exacte “zelfpluk” tijden zijn en wat je er allemaal nog meer kunt doen. Helemaal gratis.

Apenheul, Apeldoorn

Heb je zin in een dagje dierentuin? Een speciale lerarenstaking korting als je een bezoekje brengt aan de aapjes.  Op donderdag 5 oktober kun je met een leuke korting naar het  Apenheul in Apeldoorn. Een kaartje kost op 5 oktober 10,- i.p.v. 21,50.

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp, Rotterdam. Geen extra korting op 5 oktober, maar wel een goede reden om toch een bezoekje te brengen aan deze dierentuin. Uiteraard kun je veel leren over de dieren in Diergaarde Blijdorp, omdat de leraren staken is er een speciale aanbieding in de Terraszaal: pannekoek met frisdrank voor 7,50.

Pretparken met korting

Een aantal pretparken zijn speciaal voor deze dag ook extra geopend. Heb je zin in een pretpark uitje, dan is dit een geschikte dag om een pretpark te bezoeken met korting.

Avonturenpark Hellendoorn kost een entree kaartje deze dag 18,95 inclusief een smulmenu! Normaal 23,50.

Amusementspark Tivoli gaat op donderdag 5 oktober speciaal open vanwege de lerarenstaking. Je betaald voor een kaartje deze dag 10,- i.p.v. 13,- Deze speciale actie is niet online verkrijgbaar maar alleen verkrijgbaar via de kassa.

Kinderpretpark Julianatoren betaal je voor een kaartje op 5 oktober geen 22,50 maar 15,-

Bioscoop

Meestal draaien er geen kinderfilms op een donderdag, maar bij Pathé zijn er op deze dag wel kinderfilms beschikbaar. Momenteel draaien er weer een hoop leuke kinderfilms. Kijk even voor het gehele programma op de site van Pathé.

Je hoeft je dus niet te vervelen. Wat ik ga doen? De oudste heeft een kinderfeestje. Ideale dag om te vieren lijkt mij! En ik denk dat ik met de jongste een bioscoopje ga pakken!

3 Comments