Natuurspeel plek Tien Gemeten
Mijn verhalen,  Uitjes/Tips

Speelnatuur plek Tien Gemeten

Vandaag mogen, nee moeten jullie heel vies worden meisjes, roep ik blij!
“Hoe bedoel je mam” We gaan vandaag naar een supercoole
speelnatuur plek Tien Gemeten!

Tien Gemeten is een eiland vlakbij Rotterdam. Je gaat er naar toe met een pont.
Deze brengt je binnen tien minuten bij natuurspeel plek Tien Gemeten. Wat kun je er allemaal doen? Tien Gemeten is een geweldige natuurspeel plek voor groot en klein. Voor de allerkleinsten is er Ukkiesplace, waar je lekker kunt knoeien met water, spelen met schepjes en emmertjes en er zijn veel ondiepe beekjes. Als ouder kun je hier goed toezicht houden op de allerkleinsten. Je kunt gebruik maken van de picknicktafels en er is een houten paviljoen, waar je eventueel kunt schuilen, mocht het regenen of als je een schaduwplekje zoekt.

De dames zijn druk in de weer geweest met hutten, vlotten bouwen en kikkers zoeken.
Er is ook een echte modderspeeltuin, maar dan zonder speeltoestellen. Maar wel met modderglijbanen.

Er zijn picknicktafels, dus tussendoor kunnen ze met een hun modderlijf nog wat drinken en eten, maar maakt je niet druk, want er zijn douches. Dus neem een schoon setje kleding mee en ze kunnen weer fris en fruitig mee in de auto.

Ondanks dat het niet zo heel lekker warm weer was, hebben de meiden zich goed vermaakt. We zijn een paar jaar terug ook op een warme zomerse dag geweest en misschien was dat wel weer te warm, want ik mis wel wat schaduwplekken in de natuurspeel plek. En een tip; smeer je goed in met anti muggen spul, want er zijn wel veel muggen.

Kids zullen het hier geweldig vinden. En het wordt moeilijk om ze weer mee naar huis te krijgen.

De prijzen vallen ook wel mee. Voor de pont betaal je 6,- voor volwassen. Kinderen van 2 t/m 12, 4,-. Entree natuurspeel plek, kinderen 6,- en volwassen 4,- (dan mag jezelf ook nog van de modderglijbaan;) Als je lid bent van Natuurmonumenten krijg je ook nog korting.

Kortom een leuk uitje voor jong en oud! Ook met wat minder weer. Natuurspeel plek Tien GemetenNatuurspeel plek Tien Gemeten

5 Comments