Spam je blog
Mijn verhalen

Spam je blog! Spammen maar!

Ik had wat probleempjes op mijn blog..gelukkig heeft de host het weer opgelost voor mij, maar helaas konden de reacties van mijn laatste blogpost niet gered worden..en dat was nu net een “spam je blog” Ik had een hoop reacties, echt zonde. Leuke blogs kwamen voorbij. Dus om het goed te maken vandaag en morgen mogen jullie weer opnieuw spammen!

Vandaag voor het eerst een “spam je blog” op Firma Mama. Spam, spam, spam!  Ik volg  best een hoop blogs. Een hoop “mama blogs” maar ook een hoop andere blogs. Tegenwoordig houd ik een lijstje met blogs bij, omdat ik soms zoveel leuke blogs voorbij ziet komen, waarvan ik denk, dat wil ik straks nog even lezen, omdat het dan op dat moment niet uitkomt. En dan vergeet ik dat natuurlijk weer en weet dan ook niet meer welke blog dat was. Er zijn nog veel mooie blogs om te ontdekken en inspiratie op te doen. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar jouw blog!

Let’s spam!

♥ Plaats in de comments een leuk stukje over jouw blog en vertel ook waarom je blog zeker een bezoekje waard is.

♥ Het zou natuurlijk heel erg leuk zijn als je ook een kijkje neemt bij elkaar. Zo help je elkaar met bezoekers aantallen en leer je natuurlijk ook weer nieuwe blogs kennen.

♥ 1x spammen is genoeg.

♥ Ik neem bij iedereen die een reactie achterlaat zeker een kijkje!

Spamse!

15 Comments

 • Cynthia

  Wat jammer dat je reacties weg zijn. Wat een stress he? Een blog?!
  Mijn blog zal ik nog maar eens spammen. Ik ben ‘mama’ van mijn blog over kleine levens gelukjes. Ik schrijf over het leven, de sprankels, liefde, recepten en ik deel video’s & luisterblogs! Kom gewoon eens een bakkie doen. Dan zie je wat ik bedoel. Xx
  Cynthia onlangs geplaatst…Zin en weerzin in morgen.  My Profile

 • Sylvia

  Ja leuk een spam je blog! Ik ben ook altijd op zoek naar ‘nieuwe’ leuke blogs om te lezen. Ik ben Sylvia vriendin van Richard, moeder van dochtertje Zoë en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in Lanzarote. Verblijven onze dochter en ik om en om in NL en Lanzarote. Hier schrijf ik dus grotendeels over. Ik ben pas net begonnen dus er staat nog niet zo heel veel online. Ik zou zeggen kom gezellig een kijkje nemen?
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #04My Profile

 • Lisette

  Hallo iedereen,Wat onwijs rot begin van je week zeg. Hopelijk krijg je nu veel meer reacties ?Geluk bij een ongeluk! Ik heb geen mama blog maar wel een blog en ik ben mama! Mijn blog gaat over het leven, mijn leven en mijn liefde voor het leven. Leuk als je een kijkje komt nemen!

 • Daphne

  Oh jeetje wat rot zeg dat alle reacties weg waren. Hierbij spam ik mijn blog nogmaals. Ik heb geen mama blog want ik ben geen mama. In mijn blog daphnedoetblog.wordpress.com vertel ik over de dingen die mij bezighouden in het dagelijks leven. Een afvalrace een verhuizing een huishouden enz. Ik ben pas een maand actief en hoop dat ik hiermee kan bereiken wat ik voor ogen heb.

 • Laura

  Hoi! Fijn dat je dit doet! Onder andere op Facebook kom ik vaak leuke blogs tegen, maar dit is ook een goed idee! Mijn Bloglovin kan wat verfrissing gebruiken 🙂 Morgen neem ik nog eens een kijkje om te zien of er al nieuwe berichten zijn bijgekomen. Ik blog op achttienn (jawel, met 2 n’en) over alles en nog wat en eigenlijk ook helemaal niets. Over alles wat me interesseert en ook helemaal niet 🙂 Liefs, Laura

 • Wendy

  Misschien ooit een mama, wel een blog. Ik heb een perfect leven; fulltime kantoor baan, prima salaris, leuk huisje en een stabiele relatie, waarmee ik niet gelukkig ben. Op http://uitjebubbel.nl blog ik over de reis richting mijn droomleven waarin ik ‘geiten-wollen-sokken’ eenvoudig leef en onafhankelijk van tijd en plaats werk. Met mijn blog hoop ik jou te kunnen inspireren om ook uit je bubbel te stappen en je dromen na te jagen.

 • Daisy Dingen

  Vervelend dat de andere reacties weg zijn… Maar wel fijn dat de problemen nu zijn opgelost! Ik blog op daisydingen.nl over mama zijn en af en toe komt er een persoonlijk stukje over mij voorbij over bv. mijn ervaringen met de ziekte van crohn. Ik vind het ook altijd leuk om andere ouders aan het woord te laten dmv. gastblogs.
  Daisy Dingen onlangs geplaatst…Dan krijgt mama een bekeuring.My Profile

 • Luna

  Ik ben Luna en ik heb al bijna zes jaar mijn huidige boekenblog. Ik lees veel Nederlandse en Vlaamse auteurs. Dit kunnen recente boeken zijn, maar soms ook wat ouder. Mooie romans, spannende thrillers en interessante non fictie komt voorbij. Zo af en toe recenseer ik ook kinderboeken en ik doe mee aan ‘een prentenboek per week uitdaging’. Ik ben van nature erg nieuwsgierig, dus als een boek mij nieuwsgierig maakt lees ik het ook. Daarbij hoort natuurlijk een eerlijke review. Ik hoop dat je een keer langskomt! 🙂
  Luna onlangs geplaatst…Er is geen vorm waarin ik pas van Erna SassenMy Profile

 • Nisa

  Hee wat leuk dit! Ik heb jouw blog vanmorgen ontdekt via Bloglovin’ en ga er vanavond eens goed voor zitten om dingen door te lezen 🙂
  Zelf ben ik gisteren begonnen met een eigen “mamablog”, dus ben echt nog een newbie haha. Mijn blog gaat over vanalles wat met het moederschap te maken heeft of wat ik zelf interessant en leuk vind. Wij zijn een Turks-Nederlands gezin dus sommige artikelen zijn ook een vleugje intercultureel.

  Momenteel heb ik dus nog niet zoveel artikelen, maar er staan er al aardig wat op de planning en hoop dat ik je eens weerzie 🙂

 • Sheila

  Ik vind dit zo’n leuke oproep. Zelf heb ik hen ook eens geplaatst. Gewoon… omdat het leuk is om nieuwe blogs te ontdekken. Dus ik doe graag mee:

  Ik schrijf persoonlijke blogs of snijd scherpe, maatschappelijke thema’s aan die dicht bij me liggen. Daarnaast schrijf ik ook veel over reizen en het moeder zijn van een dreumes. Reizen doe ik met een backpack en dreumes gaat gewoon mee. Momenteel ben ik zwanger, dus ook daar schrijf ik af en toe over. Het is geen typische mama of reis blog, maar een mix van dat en mezelf 🙂

  En nu ga ik andere bloggers bezoeken die hier gereageerd hebben! Leuk!
  Sheila onlangs geplaatst…Een ongelukje…. en dan?My Profile

 • Sanne

  Leuk!
  Ik ben Sanne en ik ben 15 jaar. Ik blog al ongeveer 1 jaar op mijn blog sanneglossy en ik schrijf over beauty,lifestyle en vooral over mode. Ik schrijf eigenlijk over alles wat meiden leuk vinden en wat me inspireert en interesseert. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje zou nemen!♥

  xxx