Mijn verhalen,  Samenwerking

Juni: Shoppen met veel korting bij Zalando Lounge en feestjes!

Shoppen

Deze maand heb in nog helemaal geen tijd gehad om lekker te shoppen. De zon heeft zich nogal weinig laten zien, dus heel erg in de stemming om mijn zomergarderobe verder aan te vullen was ik nog niet helemaal. Ik kocht laatst nog wel sandaaltjes van de Fred x Yara (Fred de La Bretoniere) collectie en een mooi zomerjurkje van Nikki. Het jurkje was van hoe ze het noemen: “travelwear” nooit eerder gehad. Zit echt superfijn. Helemaal handig is dat je het dus ook niet hoeft te strijken en is het zo droog. Ideaal om mee te nemen op vakantie.

Maar ik ben natuurlijk nog lang niet uitgewinkeld. Mijn zomergaderobe kan echt nog wel aangevuld worden. Nu is het juni en er is al volop sale. Mijn mailbox stroomt dagelijkse over met mail van verschillende online shops. Heerlijk!

Tussen de mail ontving ik ook veel sale mail van Zalando. Ik koop er regelmatig wat voor ons allemaal . Wie niet zou je zeggen. Zoveel keus en bestellen gaat altijd makkelijk en snel. wat niet goed of mooi is stuur je weer heel eenvoudig terug. 

Zalando Lounge

Maar waar ik nog helemaal niet mee bekend mee was: Zalando Lounge. Zalando Lounge is een losstaande webshop van Zalando. Heel eerlijk keek ik nooit bij Zalando Lounge, na mijn idee is het een outlet. En van het woord outlet krijg ik al jeuk. Ik moet altijd denken aan; oude collectie, restjes. Ik kan er toch niet iets vinden wat ik mooi vind, dus deze mail sloeg ik eigenlijk altijd over. Maargoed op de een of andere manier was ik toch getriggerd door Zalando Lounge, want je moet je toch eerst echt aanmelden voordat je al deze exclusieve deals ontvang in je mailbox.  En dat moet ik dan toch ooit hebben gedaan…

Ik ben toch gaan kijken en wat ik zag vond ik eigenlijk leuk. Je vindt hier echt meest exclusieve merken, denk aan Jimmy Choo, Scotch & Soda, Liebeskind Berlin, Diesel etc. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Niet alleen voor jezelf, maar je kunt er ook gelijk shoppen voor het hele gezin. Erg geschikt als je mooie items voor een goedkopere prijs wilt scoren. En natuurlijk helemaal als je nog net op zoek bent naar de laatste items voordat je op vakantie gaat.

Van tevoren weet je trouwens ook wat je binnenkort kunt verwachten. Heel handig, op de minuut na zie je welk merk er binnenkort aankomt. De levertijd staat netjes aangeven, zo weet je precies hoelang het duurt wanneer je de bestelling in huis kunt hebben. 

wat komt eraan Zalando lounge, wat kan je verwachten binnenkort

Seafolly

Zo stond ik in de startblokken voor Seafolly. Ik ben gek op dit mooie bikini merk. Bijna elk jaar koop ik er wel een bikin van Seafolly, zit mooi en het blijft ook echt mooi. Ik was dus heel benieuwd wat Zalando Lounge te bieden had. Ik vond deze Oranje bikinitop heel leuk en wat een goede deal! Levertijd van deze fashion outlet is ook snel. Je kunt precies zien wat de levertijd is. 

fashionoutlet bikini Seafolly, Zalando lounge, outlet shoppen

Voortaan dus zeker even de Zalando lounge mail in de gaten houden voor goede deals. En mocht je nu iets zien waarvan je denkt; dit mag ik zeker niet missen, dan kun je een herinneren instellen. Zo loopt je dus echt niks mis. Heel handig.

Feestjes 

Verder heb ik naast de zomergaderobe compleet maken ook nog een drukke maand gehad wat betreft feestjes. Olivia mijn jongste werd 1 juni 8 jaar. Dit vieren we natuurlijk uitgebreid. Alles staat dan in het teken van de jarige. We beginnen zoals het zelf noemt met haar “grote mensen feest” ofwel haar verjaardag feest voor familie en vrienden. Dit vieren we altijd uitgebreid met taart, heerlijk eten en een hoop mensen een echt feestje dus.  1 juni was een hele warme dag een gezellig tuindag.

Als haar “grote mensen” feest voorbij is hebben we nog een paar dagen om op adem te komen, want een paar dagen erna is haar kinderfeestje. En ook dat was weer een hele happening. Er zijn 15 kinderen op haar feestje uitgenodigd en al die kinderen heb ik ook nog eens thuis van kwart over twaalf tot half vijf.

Ik weet het ..ik hoor het je denken: 15 kinderen? Klopt helemaal, weet niet wat ik precies dacht maar iedereen verklaarde mij natuurlijk voor gek. Met hulp van een kant- klaar draaiboek. Besteld bij LocoHippo  (trouwens echt een aanrader) had ik wat houvast en een heel programma. Zo’n draaiboek heb je zeker wel nodig wil je dat het een beetje vlekkenloos verloopt.

Maar de voorbereidingen…vergis je daar niet in. Het is niet zo dat je klaar bent met alleen een draaiboek. Ik was op zoek naar vijftien zwarte zonnebrillen, uiteraard zo goedkoop mogelijk. Zwarte ballonnen, vijftien plaksnorren. De spellen klaarzetten en testen, was ook veel werk. Het was al met al een superleuk, druk en geslaagd feestje. Als je alles goed voorbereid dan is het echt tedoen. Gelukkig had ik hulp van man, mijn puberdochter en een vriendinnetje.

Kinderfeestje

Het thema van het feestje was geweldig. Een maf maffiafeestje, voordat we begonnen met het feestje heb ik ze eerst allemaal op de foto gezet met een zwarte zonnebril, plaksnor (die uiteindelijk helemaal niet plakte)  en een soepstengel (sigaar) dat was natuurlijk al heel hilarisch. Het spel kon pas echt beginnen zodra ze de code hadden gekraakt. Ik had in de speeltuin enveloppen verstopt met diverse codes. Een van de enveloppen had de juiste code. De codes moesten 1 voor 1 ingevoerd worden op de laptop. Zodra deze gekraakt was kon het maffe maffiaspel beginnen.

Het spel bestond uit allemaal verschillende hele originele spellen, zoals “teen” schieten, balloon bommen, fruitmachine etc. Heel leuk. Rond half vier was het hele zooitje ongeregeld er wel een beetje klaar mee. (ik ook wel) De aandacht was ver te zoeken. Het laatste halfuurtje hebben we ze nog even buiten laten spelen. Ik roep jullie wel als de patat er is!  

Rond half vijf was het feestje afgelopen. Thank God. De kids werden opgehaald. Van een lieve moeder van school kreeg ik nog een paar flesjes wijn en een doosje paracetamol. Dat hadden we wel nodig. Het feestje was erg geslaagd maar volgend jaar wat minder kinderen en weer lekker buitenshuis. Het was echt een gekkenhuis.

kleine flesjes wijn gekregen, cadeau

Traktaties

En dan heb ik het natuurlijk ook nog niet over de traktaties. Traktaties voor school en een traktaties voor Atletiek. Dagenlang liep deze Pinterest mom te piekeren wat nu weer trakteren. De traktatie was echt een last minute actie. We liepen een dag ervoor in de Jamin en kochten van die grote snoepkabels, leuke gummen bij de Action en deden dit in een plastic zakje. Met een zilveren stift schreven we er een leuke tekst bij.

Nog meer inspiraties nodig voor traktaties? lees dan deze blog eens met de vijf leukste traktaties. 

simpele traktatie, snoepkabel van jamin met een zakje en een gummetje van de Action

Pioenrozen

Juni is ook een maand van de Pioenrozen. En die vind ik zo mooi! Heel de maand, maar ook mei heb ik bijna elke week Pioenrozen staan. Ik hou zo van deze lentebloem. Jammer dat ze maar even bloeien. Tip voor als de knoppen niet open gaan: spoel de knoppen voorzichtig af met lauw water er zit namelijk een dun plakkerig suikerlaagje op de knop. Als je de knoppen afspoelt blijven de knoppen dus niet meer plakken en gaan ze (als het goed is) open.

bos Pioenrozen van de markt. Roze pioenrozen

Juni is nog niet helemaal voorbij, maar al met al kan ik nu terugkijken op een goede shopmaand en een gezellige feestmaand.