Shoplog(je) Action

Shoplog(je) Action

Ik ben gek op shoplogjes. Heerlijk om even te koekeloeren wat een ander heeft geshopt. Ik word er ook wel een beetje hebberig van en dan met name shoplogs van de Action. En ik krijg er ook wel weer (shop) inspiratie van. Gisterenochtend was ik er even, waarom ook alweer dacht ik. Vast door een shoplog die ik gezien had bij Mariekeblogt. Volgens mij was zij daar pas geweest. Maargoed het was best een snel shoplog(je) Ik heb mij nog ingehouden.

Kinderfeestjes

Volgende week heeft Noa haar kinderfeestje. We gaan zwemmen, en oja! Daarom ging ik dus naar de Action. Om iets in het “thema” te vinden. Dat was nog best moeilijk, aangezien er nog geen zomerspul (waterpistooltjes ect.) verkrijgbaar is. De meiden hebben verder ook nog kinderfeestjes van vriendinnetjes, dus kwam ik toch niet voor niks;)

Ik zag al een hoop Paasspul en veel voorjaar spulletjes. Ik was alleen nog niet in de mood om al die zachte kleurtjes en paashaasjes te kopen. Het was zo koud en winters gisteren, dus sloeg ik het voorjaar en Paas gedeelte over.

Deze handige knutsel- en teken placemats kocht ik voor de meiden. Ze zijn altijd wel aan het tekenen of knutselen. Ik wil er altijd iets onder hebben. Ze hebben niet altijd zin om een tafelzeil te pakken, dus dit extra groot knutsel placemat leg je zo neer. 45×65 cm. Voor 0,79 cent kan ik dat niet laten liggen.

Teken- en knutsel placemat 45×65 cm
Make-up

Noa heeft morgen een slaapfeestje van een vriendinnetje. Meisjes die tien worden willen make-up! Serieus! Niet dat ze dat op mogen naar school, maar gewoon voor lekker tutten thuis. Ik kocht deze oogschaduw van Max & More voor 0,95 cent.

shoplogje action

En nagels lakken hoort er natuurlijk ook bij! Geweldig nagellak setje in neonkleuren (1,59) en een roze nagellakhouder (0,97)

shoplogje Action
Nagellak setje in Neonkleuren en nagellak houder

Een leuk festival armbandensetje, 6 stuks (0,79)

Shoplogje Action
Festival armbandjes 0,79

Dit vond ik wel heel leuk, deze kocht ik ook voor haar vriendinnetje, handig voor al die tut spullen. (2,95)

shoplogje Action
Sieradendoos 24×12 cm

Handig voor Noa. Een linialenset, die had ze nog niet. Ik stop het in haar huiswerkstash. (0,69)

shoplog
Liniaalset

Olivia heeft ook binnenkort een feestje. Ik kocht alvast dit knutselpakketje. (0,99) Meestal maak ik voor de kleuters een leuk pakketje met vanalles. Roze en meisjes achtig is altijd goed op deze leeftijd. Dit kocht ik alvast. Voor de rest kon ik even niks vinden.

shoplog
knutsel je tas en portemonnee

Voor in de badkamer kocht ik deze geurkaars “Orris Flower” Een poos terug kocht ik van Rituals de geurstokjes voor in de badkamer. Volgens de verkoopster zou het beter zijn om een geurkaars te kopen voor in de badkamer. De ruimte zou te vochtig zijn voor de stokjes, waardoor het snel op zou gaan. Eigenwijs dat ik was kocht ik toch de stokjes. En inderdaad na 3 weken was het flesje al helemaal leeg. Dus ik dacht deze kaars neem ik mee voor 1,99. Wel geen Rituals maar het proberen waard.

shoplog
Geurskaars

….De geurkaars brand gezellig in de badkamer…alleen je ruikt niks! Ik heb e’m een halfuurtje laten branden. De kaars geeft absoluut geen geur af. Ik koop van de week dus gewoon de Rituals geurkaars (Hammam geur vind ik lekker voor in de badkamer) …

shoplog action

Dit waren mijn aankopen. Ik heb mij ingehouden, toch? Wat kocht jij voor het laatst bij de Action?

Ook leuk om te lezen.

27 comments

 1. Wat een leuke cadeautjes! Ik heb bij de action verf en behang plaksel voor de surprise gekocht.
  Nog tips voor jongensfeestjes?

  1. Ja dat hebben ze daar ook. Rogie koopt daar ook zijn verf, grapje haha! Tips voor jongensfeestje, zag wel van die leuke stoere bekers. Of van die plastic zwaarden, voor een riddersfeest. Leuk voor een spel. Of niks meer voor Jasper, ridders?
   Firma mama onlangs geplaatst…Shoplog(je) ActionMy Profile

   1. Zou wat zijn…
    Nee, daar is hij echt te oud voor. Heel af en toe vinden ze het leuk. Zal wel eens kijken voor die beker, binnenkort 2 jongens feestjes, bon erbij.

 2. O de gevreesde Action. Je komt altijd thuis met meer dan je van plan was te kopen. Van de zomer komt eindelijk bij mijn een Action. Daar gaat de inhoud van mijn portemonnee. Ik kom altijd met te veel knutsel spullen thuis. Die placemat vind ik echt super leuk.
  Melanie onlangs geplaatst…Dyslexie komt door slecht onderwijs.My Profile

 3. Ben er gisteren nog geweest voor verf en kwasten en nam die linialen set ook mee.. Maar ook een kussentje en schaaltje voor m’n dochter (zie IG!). Zonde van die geurkaars trouwens..

 4. Jammer dat de geurkeus zo tegenvalt! Ik haal ook regelmatig geurkaarsen bij de action( deze heb ik nog niet gehad) en dat was waarschijnlijk ook mijn laatste aankoop daar, geurkaarsen 🙂
  Vind dat spiegeltje met dat laatje eronder echt heel erg leuk!
  Daisy Dingen onlangs geplaatst…Mijn leven als mama tag.My Profile

 5. Goed geslaagd! Ik ben toevallig vanmiddag weer bij de Action geweest! Heerlijk ff in mn eentje. Ik stond toen ook met die geurkaars in mijn hand! Hele mooie verpakking he! Maar omdat ik niet kon ruiken had ik hem niet genomen, heb ik dus geen spijt van nu haha. Die nagellakjes hebben wij ook, leuk zijn ze. Ik heb vandaag een sd-kaartje gekocht en een boxje zodat ik muziek van mn tel kan luisteren. En… ehmmm weet niet meer, nog veel meer iig want ik was 60+ euro kwijt haha
  Liselotte onlangs geplaatst…Uitdelen op de peuterspeelzaalMy Profile