Look of the day!,  Shoppen

Shoplog ZARA

Shoppen voor meisjes is zo leuk!! Dit keer bij ZARA, wat heeft ZARA toch leuke dingen! Ik had nog nooit eerder online bij ZARA geshopt, maar ik kan je zeggen dat dit niet de laatste keer zal zijn! Ik kom er weleens en dan zit ik altijd een beetje met de maten. Ik zag weer een hoop leuke jurkjes voor de meiden, dit keer vooral voor mijn oudste, dat ik toch maar online een poging heb gewaagd.

Ik vind felle kleurtjes altijd erg leuk staan bij mijn meiden. Dus mijn aankopen zijn een en al kleur! Wij houden ervan! Rood jurkje Zara Dit mooie rode jurkje vind ik superleuk voor Olivia. Het jurkje is wat dikker stof dus voor de vakantie en hoogzomer wel wat te warm. Gaat mooi nog even in de kast. Het lijkt mij leuk om te combineren met zwart wit kniekousen en eventueel een zwart vestje.

ZaraDit vind ik zo’n mooi jurkje en het staat Noa ook geweldig. Lijkt een beetje op jurken in Indonesië, mam! Gelukkig goedgekeurd door mijn pre pubertje.

Topje Dit topje is weer voor Olivia met felle kleurtjes staat goed bij haar donkere haren. Makkelijk te combineren met een spijkershortje.

off shoulder jurkje ZaraWeer een jurkje voor Noa! Mooie kleur blauw met bloemetjes, echt een zomers jurkje!

zwart wit jurkjeDit jurkje is net zoals het rode jurkje uit de nieuwe collectie van Zara, weer wat dikker stof, dus gaat niet mee op vakantie. Ik vind dit een super jurkje! Zou het ook zo voor mijzelf kopen. Leuk met zwarte kniekousen of effen kniekousen met een lekker fel kleurtje.

Zomers printje ZaraMet dit jurkje krijg je echt een ‘s zomers gevoel! Deze gaat zeker mee op vakantie!

Bikini Zara

Deze vrolijke bikini heb ik geshopt voor Noa, bikini met fringles en een ananas printje!

Dat waren weer mijn aankopen van de Zara. Ik had nog nooit eerder online wat besteld bij Zara. Ik kocht zo nu en dan weleens wat in de winkel. Bestellen is makkelijk, retourneren is gratis en wat helemaal ideaal is dat als je iets retour stuurt, dat ze het ook thuis kunnen afhalen. Makkelijk!! Ik ben fan!

4 Comments