Shoplog ..leuke kleertjes voor de meiden

Shoplog voor de meiden

Shoplog. Wat kan shoppen voor de meiden toch leuk zijn! Heerlijk om weer nieuw spul te shoppen. Meestal shop ik online voor ze, vaak kan ik in mijn woonplaats ook wel het een en ander shoppen, maar bepaalde merkjes waar ik toch vaak elk seizoen wat van wil hebben shop ik online. Voorjaar komt eraan, dus weg met al die donkere kleuren. Het mag weer lekker fris! Voor nu is het even afdragen wat ze in de kast hebben hangen, maar ik ben natuurlijk alweer druk bezig om een nieuwe garderobe in te slaan. En ik hou ervan! Kijk even mee naar mijn laatste inkopen voor de dames.

Deze shirtjes kocht ik gisteren bij de Hema, gewoon leuk op een skinny jeans en makkelijk voor naar school. Het grijze shirtje kocht ik voor mijn oudste Noa en het streepje voor mijn kleuter Olivia.

Flo

Elk seizoen moet ik wel wat shoppen van dit merk; Like Flo, Flo of Dress like Flo. Behoort tot mijn favoriete meidenmerken. Ik weet nu niet meer de exacte naam, want volgens mij is het een aantal keer veranderd. Volgens mij is het nu weer Flo. Echt een superleuk meidenmerk. Dit keer ben ik alleen voor Olivia geslaagd. Een mooi blauw jersey jurkje.  Ik kocht er gelijk de bijpassende kniekousen bij. Superleuk toch?

Hema & Street Called Madison

Ik ben gek op dit soort spijkerjurkjes voor mijn meiden. Het is makkelijk met elke legging, kniekous te combineren, staat stoer, hip en meisjesachtig. Als het koud is draag je er een leuk vest bij. Gymp of sandaal het kan allemaal. Het linkerjurkje kocht ik voor Olivia en is van de Hema. Het rechter juweeltje is van Street Called Madison. Een merkje dat ik nog niet zolang geleden heb ontdekt, kreeg er laatst een persbericht over en schreef er nog een stukje over. Noa was meteen weg van dit gave spijkerjurkje met superleuke details.

My little Pony

Tussendoor kwam ik ook nog deze superleuke legging tegen met een Little Pony print. Deze legging komt van H&M en is voor Olivia. Als je een kleuter ben dan wil je dit nog lekker dragen! Ik hou ervan, staat superleuk met haar spijkerjurkje van de Hema of op een spijkershort.

Legging H&M

Vestjes

Deze twee schatjes zijn van Brand for girls of Br@nd. Dit merk behoort ook echt tot mijn favorieten. Hier moet je snel bij zijn, want het zo uitverkocht. Meestal heb ik altijd wel wat van hun zomercollectie. Het is een stoer, sportief merk en toch heel girly. Vaak is de collectie erg kleurrijk en wordt heel de collectie gecombineerd. Ik vind al die kleuren bijelkaar “too much” Maar deze vesten kunnen ze dragen op een skinny jeans of hun spijkerjurkjes. De kwaliteit van dit merk is echt super, na honderd keer wassen blijft dit gewoon mooi. Ook de pasvorm van Br@nd  is mooi en zit altijd als gegoten. De blauwe kocht ik voor Noa en de gele voor Olivia.

Zo dit waren de aankopen voor de dames. Dit is natuurlijk nog maar een begin van wat er nog moet komen. De kast mag echt nog wel aangevuld worden. Die van mij trouwens ook;)

Ook leuk om te lezen.

13 comments

  1. Super leuk weer. Dat tshirtje voor Noa vind ik super. Jurkjes ook. Spijker is altijd goed. De my little pony leging wilde ik ook voor mijn dochter halen. Eindelijk kan ik voor haar bij de grote meiden shoppen. Maar helaas niet in haar maat.
    Melanie onlangs geplaatst…Help!! Mama is ziek.My Profile

  2. Toevallig laatst ook een spijkerjurkje kocht voor de jongste. Ik snap waarom je er dol op ben. Het staat leuk, makkelijk te combineren met schoentjes inderdaad.
    Leuk he shoppen voor de meiden? ? Voor mijzelf daarin tegen, vind ik het maar niets. En ja, hier zijn ook npg niet klaar.

  3. Het is maar goed dat ik geen meiden heb, Dat zou heel slecht zijn voor mijn portemonnee hahaha. Die My Little Pony legging ook echt, supercute!!
    Kirsten onlangs geplaatst…JeugdtraumaMy Profile