Winnen

(GESLOTEN)Winnen: Share a Perfect day..perfect dagje uit voor jou en je vriendinnen.

Af en toe is het eens even lekker om gewoon even het thuisfront met toebehoren over te laten aan manlief, gewoon even de boel achterlaten en op pad tegaan met vriendinnen. Hoe heerlijk klinkt dat! Hoelang is het geleden dat jij samen met vriendinnen op stap bent geweest? Best alweer een tijdje geleden? Dan heb ik iets leuks!  Op 30 juni, 1 juni of 2 juli is er een superleuk festival voor ons dames! Weleens gehoord van Share a Perfect Day? Hét perfecte uitje om samen met je vriendinnen te beleven.

Share a Perfect Day.. perfecte vriendinnendag

Share a Perfect Day is een evenement, speciaal voor jou en je vriendinnen. Het is alweer de tweede keer dat dit evenement wordt georganiseerd. Share a Perfect Day is de perfecte “me- time” dag die je samen met je vriendinnen kunt beleven. Gezellig dagje samen weg want, op deze dagen kun je hier lekker shoppen, genieten van concerten, lekker eten, beauty, lifestyletrends en noem maar op. Eigenlijk alles waar wij dames gelukkig van worden. Ook zijn er diverse leuke workshops waaraan jij kunt deelnemen. Klinkt als een perfect dagje uit toch? Share a Perfect Day vindt plaats in Hilvarenbeek.

Mix en matchen met Danie Bles…

Er zijn elke dag wel 16000 workshopplekken beschikbaar. Vervelen zul je dus echt niet doen. Leer bijvoorbeeld van stylist Danie Bles hoe je mixt en match met je eigen gaderobe, doe mee aan de foodquiz van Miss Detox of doe de Forever Young Make up tricks. Leer wijntjes proeven die je nog niet ken. Of neem een lekker drankje en geniet van de diverse artiesten, zoals Jan Smit, Kensington of Miss Montreal. Tussendoor natuurlijk nog even shoppen, even dat jurkje scoren bij Shoeby of die mooie armband bij Jozemiek…

Kijk voor het complete programma en kaartverkoop op de site van Share a Perfect Day.

Ben je enthousiast geworden? Heb je vriendinnen al ingelicht? Dan heb ik nog een leuke verassing! Ik mag namelijk twee kaartjes weggeven voor 1 dag naar keuze voor jou en voor je vriendin.

WINNEN

Wat moet je doen?
  • Like de Facebook pagina van Firma Mama en like het Facebook bericht. Delen hoeft niet.
  • Tag je vriendin met wie je Share a Perfect day wilt beleven in het bericht.

Doe dit allemaal en je maakt kans op een leuk dagje uit met je vriendin. Zondag 18 juni maak ik de winnaar op Facebook bekend.

15 Comments