Schoencadeaus
Mijn verhalen,  Shoppen

Schoencadeautjes. Wat koop je? Goedkope schoencadeaus waar ze ook wat aan hebben

Schoencadeautjes. Nog 1 nachtje slapen en die ouwe man komt weer het land binnen en dan heb ik het natuurlijk over Sinterklaas met (of zonder) pieten. Vanaf het moment dat Sint in Nederland aan wal komt is het hier gekkenhuis! En dat lieve lezers duurt tot en met 5 december. Je begrijpt dat ik, de mama hier,  er dan al behoorlijk “klaar” mee bent. Want eerlijk is eerlijk ik vind het echt altijd de leukste periode van het jaar, maar ben ook weer heel blij als ik deze man weer mag uitzwaaien.

Mijn oudste van 9 is al een paar jaar niet meer gelovig, kom je weer in een andere fase  en mag je surprises gaan maken voor school. Mijn kleuter van 5 gelooft heilig! Je kunt haar nog vanalles wijsmaken over deze spannende tijd. Laatst had ze wat schoencadeautjes ontdekt…mijn fout. Ik had haar iets verteld dat ik een “afspraak” had met “iemand” met piet dus. Ik deed er heel geheimzinnig over, zo geheimzinnig dat ik zelf niet meer wist, waar ik het over had.  Olivia heb ik in iedergeval niet meer over de schoencadeautjes gehoord.

Goedkope schoencadeaus, waar ze ook nog wat aan hebben

Schoencadeautjes. Ik heb er  een haat-liefde verhouding mee. Want wat koop je nu?
Ik wil geen rommel, maar ik heb ook geen zin in cadeautjes van 10,- En daar komt ook nog eens bij wat koop ik voor een 9 jarige, die niet meer in Sinterklaas gelooft, maar wél heilig gelooft in schoencadeautjes? Best lastig..ideaal schoencadeau is dus; niet duur, leuk, geen rommel. Vooral goedkoop, niet teveel geld. December is namelijk al duur genoeg.

Kijk even mee wat ik aan schoencadeautjes heb gekocht;

Goedkope Sintcadeaus voor in de schoen.

cadeaus voor een 9 jarige

Gek van make-up

Mijn oudste is gek van make-up. Niet dat ze make-up op mag, maar het is wel leuk om te hebben natuurlijk. Bij de Trekpleister kocht ik dit kwastensetje in een etui, 4,99. Ik weet nu al dat ze dit helemaal het einde gaat vinden.

Het leuke bewaardoosje kocht ik bij Wibra voor 4,99.

Ze is heel creatief, dus leuke kraaltjes gekocht om een sleutelhanger te maken. Gekocht bij Wibra, 1,- per zakje.

Het haaksetje van Takkie komt van de Hema, 4,99.

Het knutselpakketje Sinterklaas Pom Pom komt van Kruidvat. Ik dacht dat deze 3,- was. Nu zei ze vanmiddag dat ze Sinterklaas knutselen echt niks meer aan vindt, dus ik denk dat ik deze maar doorschuif naar haar zusje…

Schoencadeautjes

schoencadeaus, goedkoop, niet al te duur.

Voor mijn kleuter is het nog niet zo moeilijk om snel wat leuks te vinden.

De etui met tekenspulletjes van de secret life of pets komt van Trekpleister, 4,99.

Het mini Chou Chou poppetje komt van Kruidvat, 2,99.

Het doeboek en knutsel zelf een mijter van de Action. Ik geloof 3,-

Kleur je eigen tasje en pop (vind ik heel schattig) komt van Zeeman, 3,99

Tolls schrijfpapier komt van Wibra, 2,99

De dames mogen 3 keer per week hun schoen zetten. Dit hebben we van tevoren afgesproken, dus ik kom nog wat tekort, vooral voor mijn oudste moet ik nog op zoek. Maar voorlopig kan ik even vooruit.

Hebben jullie alles compleet? En hoe vaak mogen ze hun schoentje zetten?

7 Comments