Samenwerken met Firma Mama

Samenwerken met Firma Mama

FirmaMama.nl is een lifestyle- en mamablog waar een paar keer per week artikelen online komen. Ik schrijf onder andere over het moederschap, makkelijke kidsproof recepten, uitjes, leuke reviews en winacties.

Samenwerken

Wil je graag dat ik een product in de schijnwerpers voor je zet? Of heb je een interesse in een advertorial? Of misschien andere leuke ideeën voor een samenwerking? Informeer dan naar de mogelijkheden, voorwaarden en mijn tarieven. Neem dan contact met mij op via dewi@firmamama.nl

Bij samenwerkingen vind ik het belangrijk dat het onderwerp bij mijn blog en mijn doelgroep past en schrijf ik het artikel zo persoonlijk mogelijk. Bij een gesponsord artikel laat ik mijn lezers ook weten dat het om een gesponsord artikel/samenwerking gaat, dit zal aan het einde van het artikel duidelijk vermeld staan.

Persberichten

Persberichten, uitnodiging voor events kun je sturen naar dewi@firmamama.nl

Social media

Facebook 765
Instagram 1050
Pinterest 800

DA/PA

Firmamama heeft een domain authority van 27 en een page authority van 32. Ik ga ook samenwerkingen aan in de vorm van linkbuilding. In een blog die past bij mijn doelgroep kan ik één of meerdere relevante links verwerken. Dit heeft een positieve invloed op de SEO van jouw website. Mail: dewi@firmamama.nl

Enkele voorbeelden van samenwerkingen:

Mijn favoriete Nike sneaker
Schattige babykleertjes shop je online!
Nieuwjaarskaarten

Firma Mama heeft o.a. samengewerkt met:
Milly Pie, Kaartenwereld, Wereldkaarten, Corpus, Maastheater, Schattige Babykleertjes, diverse kinderboeken, diverse kleine webshops, Hasbro, Ravensburger, Mooze, Dr. Leenarts, Online drogist, Denksport, Kraamkado etc. etc…

Van Eyk Office Support – Virtueel Assistant.

Sinds 2017 ben ik naast eigenaar van dit blog ook eigenaar van Van Eyk Office Support. Ik werk samen met drukke, ambitieuze ondernemers

Wil je een op maat geschreven blog (WordPress en SEO “proof”) voor op je website of wil je social media uitbesteden, Pinterest advies, regel- en organiseer klussen etc.  Check dan Van Eyk Office Support.

Ik hoor graag van je!

Dewi