The Incredible Face Mask
Review,  Samenwerking

Review: The Incredible Face Mask

Een tijdje terug werd ik benaderd door Maybeauty, of ik The Incredible Face Mask wou proberen. Heel eerlijk gebruik ik niet heel vaak een masker. Ik vind het altijd een “gedoetje.” De keren dat ik een masker gebruik is als ik een tut momentje met mijn oudste dochter Noa heb. Dan denk ik vaak, waarom doe ik dat niet vaker, eigenlijk best lekker zo’n masker. De laatste tijd las ik ook heel veel over deze “beroemde” The Incredible Face Mask, dus eigenlijk was ik wel heel nieuwsgierig, wat zo’n masker met je huidje doet. Nadat ik had toegezegd, was ik even vergeten dat ik ook met masker op de foto moet en dat het ook om een pikzwarte masker gaat, dus ik zie eruit als een monster op m’n blog en dan heb ik niet eens een beautyblog. Maar goed wie A zegt moet ook B zeggen. En ach alles voor een mooi fris en fruitig huidje!

The Incredible Face Mask is een Peel off masker, dat vind ik een groot voordeel, scheelt weer een hoop gedoe met afspoelen. Wat doet The Incredible Face Mask? Het verwijdert binnen een paar minuten (weer een groot voordeel) mee-eters dode huid, het verwijdert olie en voorkomt acne. Nu moet ik zeggen dat mijn huid geen last heeft van mee-eters, maar dat ik wel een paar dagen in de maand last kan hebben van puistjes of van een wat vette huid, T- Zone. Ik ben dus erg benieuwd wat het masker met mijn huid doet.

The Incredible Face Mask

Het masker wordt verpakt in handige sachets van 10 mg. Een sachet is genoeg voor 1 behandeling. Heel fijn dat er ook een kwastje bijgeleverd wordt. Zo smeer je het makkelijk uit en krijg je geen zwarte vingers.

Hoe gebruik je deze masker?

Het masker kun je heel makkelijk aanbrengen met het bijgeleverde kwastje. Het is een nogal stroperige, dikke substantie, dus het is wel heel handig dat er een kwastje bij zit. Let op dat je het masker niet aanbrengt op je wenkbrauwen of haargrens, het masker verwijdert namelijk ook donshaartjes en als het gebeurt dan geen paniek met wat lauw water kan je dit makkelijk verwijderen. Het masker moet een 30 tot 45 minuten (?!?) drogen. Ik ben ook echt niks gewend en vind dat best lang, maar heel erg is het niet. Het is zaterdagmiddag, terwijl ik word uitgelachen door mijn kids (en man) hang ik in de tussentijd nog even een wasje op en kan ik ook eindelijk met m’n boek lezen. Direct nadat je het masker hebt opgebracht, voel je het wat tintelen, wat niet pijnlijk is. Na ongeveer 10 minuten voel je dat het masker strakker wordt.

Tijd om het masker eraf te halen.

Tijd om het masker eraf te halen! Ik had in eerdere reviews gelezen, dat het afhalen best gevoelig kan zijn. Zelfs pijnlijk! Nou dat vond ik wel meevallen, maar wel gevoelig, dat klopt wel. Op sommige delen had ik het dik aangebracht, maar niet overal. Op de delen waar ik het masker niet zo dik had aangebracht, was het best gevoelig. Dus als ik de volgende keer het masker opbreng, dan zal ik het goed dik aanbrengen. Ik had met tien minuten het masker verwijderd. De restjes wat ik dun had aangebracht heb ik met een watje en wat lauw water verwijderd.

Het resultaat van The Incredible Face Mask

The Incredible Face MaskIk was serieus blij verrast met het resultaat. Mijn huid voelde direct heel fris en schoon aan. De T zone was glim vrij. Er kwam geen “vies spul” uit mijn poriën, maar dat komt denk ik, omdat ik mijn huid elke ochtend en avond goed reinigt en verzorgd. Als je dit niet zou doen, geloof ik best dat je echt een groot verschil gaat zien. Ik was bang dat het misschien strak zou aanvoelen, maar dat was dus niet zo. Het was nadat ik het masker eraf had getrokken een beetje rood, dat kun je wel een beetje op de foto zien, maar dat was vrij snel weer weg. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Mocht je nu ook heel erg nieuwsgierig  zijn naar The Incredible Facemask, dan heb ik een speciale kortingscode voor je. Met deze korting krijg je 30% korting op The Incredible Facemask. Gebruik dan deze link en geef kortingscode: firmamama op bij je bestelling.

Dit blog bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk/bedrijf. Review is gebaseerd op mijn eigen ervaringen.

7 Comments