Rosti Mepal
Review,  Samenwerking

Review: Rosti Mepal

Nog twee weken zomervakantie en dan is het echt voorbij! Wat gaat dat toch weer snel. Nieuwe leuke outfits kunnen weer geshopt worden voor het nieuwe schooljaar, uiteraard met een frisse nieuwe coole schooltas. Nieuwe schoenen voor gym moeten ook weer aangeschaft worden, want mijn kids gaan altijd een maat voorruit na zes weken zomervakantie. Uiteraard hoort bij dit hele plaatje een goede beker die absoluut niet lekt in je nieuwe schooltas en een coole bijpassende lunchbox, die heel belangrijk; zonder de hulp van de juf, zelf open maakt en sluit! En zeker niet onbelangrijk ook nog match bij je nieuwe jeans. En dit allemaal zodat de kids weer fris en fruitig op school kunnen verschijnen!

Dus..toen Rosti Mepal mij onlangs benaderde om een product te reviewen, kwam dit eigenlijk op het juiste moment. Ik mocht van Rosti Mepal een beker, lunchbox midi en een fruitbox uitkiezen uit de “Campus” serie.  Ik koos, hoe verassend de Campus serie in het roze! Pink it is! Roze, daar worden mijn girls blij van!

Rosti Mepal is voor mij geen onbekende, dus ik weet heel goed hoe oerdegelijk en onverwoestbaar hun producten zijn. Ik koos voor een “normale” schoolbeker met een schroefdop, die absoluut lekvrij is. De lunchbox is uiteraard handig voor school, maar ik gebruik h’m ook weleens voor onderweg. De kids kunnen de lunchbox makkelijk open en dicht maken en mijn nagels gaan ook niet stuk! Nieuw is de transparante fruitbox met handig vorkje en is verkrijgbaar in superleuke kleurtjes. Wat ook heel handig is dat je de fruitbox in de lunchbox kan bewaren. Ik krijg namelijk weleens commentaar van mijn oudste, dat haar koekje (ja die krijgt ze ook van mij in haar lunchboxje) nat wordt van de druiven die ik er ook in stop. Met een aparte fruitbox in de lunchbox gebeurt dat niet meer. Superhandig toch!

Fruitbox Rosti Mepal

Rosti Mepal heeft verschillende “Back to school” producten in allerlei kleuren en thema’s voor elk kind wat leuks!

Gesponsorde blog i.s.m. Rosti Mepal

2 Comments