Dr leenarts handcreme, gevoelige huid, herstellende bodycreme
Review,  Winnen

Review: Drs Leenarts & Winactie. (GESLOTEN)

We hebben het zonnetje ver achter ons gelaten en de dagen worden steeds kouder. De vesten en dikke jassen komen weer tevoorschijn. Ja het is weer herfst! Ik merk het ook gelijk aan mijn huid. Deze wordt droog, schilferig en als ik mijn huid niet goed verzorgd, dan jeukt mijn huid. Niet alleen ik, maar ook mijn kinderen hebben in de herfst/winter last van een droge huid, tegelijktijd hebben ze ook een best gevoelige huid, dus vanalles zomaar op hun huid smeren doet niet vaak goed, daar ben ik dus ook heel voorzichtig mee.

Nieuwe huidproducten van Drs Leenarts

Dat de probleemoplossende huidproducten van Drs Leenarts wonderen doet voor de huid van kleintjes, dat wist ik inmiddels. Maar nu heeft Drs Leenarts vanwege dit succes ook fijne huidproducten voor volwassenen ontwikkelt, die je natuurlijk ook voor je kinderen kunt gebruiken (vanaf 1 jaar)  Deze nieuwe lijn van Drs Leenarts bestaat uit Droge Handen crème, Herstellende Body crème, Droge Huid zalf, Lip Care Sun SPF25 en beschermende crème.

Ik hou niet van plakkerige crèmes 

Ik mocht deze nieuwe producten proberen! En weer zijn ze zo fijn. Ik hou niet van een plakkerige crème. Niks is zo vervelend als je ´s ochtends naar het  douchen insmeert met body creme , wat dan daarna blijft plakken aan je spijkerbroek. De herstellende body creme van drs Leenarts doet dat niet. Smeert goed uit is licht en trek direct in. Ik gebruik deze body crème nu al een kleine week en merk al direct verschil. De producten van Marjolijn Leenarts zijn zoals altijd volkomen reukloos. Eerlijk is eerlijk..na het douchen vind ik het wel fijn als een bodylotion ook lekker ruikt. Deze bodycrème is geurloos, best saai soms maar werkt wel heel goed. Ik wissel het af met een ander product en dat werkt voor mij prima.

Droge handen crème

Een en al lof! Wat een fijne crème, trekt ook direct in en blijft niet plakken. Van de handcrème vind ik het alleen maar fijn dat het reukloos is. Niks is vervelender als ik mijn handen insmeer en daarna een boterham aan het smeren bent die vervolgens ruikt en smaakt naar bijvoorbeeld…bloemetjes. Inmiddels heb ik van deze handcrème een tweede aangeschaft voor op mijn nachtkastje. Deze droge handen creme is heel geschikt bij droge en gevoelige handen.

Over Marjolijn Leenarts

Marjolein Leenarts is dermatoloog in het Rode Kruis Ziekenhuis/ Brandwondencentrum in Beverwijk. Haar missie: huidverzorging met enkel werkzame ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. De lijn is voor de dagelijkse verzorging van de huid, maar ook voor huidproblemen zoals drukplekken, droge handen bij handeczeem of de bescherming van de lippen tegen de zon. Bij deze ongemakken wil je gewoon een product dat ook écht werkt.
De producten van Drs Leenarts zijn geschikt voor alle huidtypen, voor jong en oud en zeker ook voor de meest gevoelige huid, aangezien de formuleringen geen ingrediënten bevatten zoals parfum of andere stoffen waarvoor je een allergie kunt ontwikkelen. De kwaliteit van de producten wordt dan ook erkend met het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds. Naast werkzame producten geeft Marjolein Leenarts op www.drleenarts.com waardevolle en betrouwbare informatie over de huid en schreef zij het ‘Handboek over de huid 0-4 jaar’.

Dermatoloog Leenarts introduceert een nieuw ingrediënt in haar producten: ureum. Marjolein: “Binnen de dermatologie is ureum een bekend, zeer goed werkend ingrediënt bij een droge huid. Het verbaasde mij dat deze krachtige stof zo weinig voor komt in huidverzorgingsproducten bij de drogist. Ook mensen zonder consult van een dermatoloog hebben heel veel profijt van ureum! Mijn Herstellende Body crème en de Droge Handen crème bevatten maar liefst 5% ureum, daar ga ik mensen heel blij mee maken”.

Winnen!

De winnaar is bekend: Esmeralda Groenland

Deze producten zijn bij ons thuis goed in gebruik. Ik heb leuk nieuws, want ik mag uit de nieuwe lijn van Drs. Leenarts ook wat weggeven. De Droge Handen Crème (50 ml)  en de Herstellende Bodycrème (150 ml) Maar ook de andere nieuwe crèmes : Droge Huid Zalf (15 ml) en Beschermde Barrière Crème (15 ml)

Hoe maak je kans:
 • Like mijn facebookpagina Firma mama.
 • Laat op Facebook of onderaan dit bericht een reactie achter, waarom jij deze producten van Drs. Leenarts graag zou willen winnen.

De winactie loopt t/m dinsdag 31 oktober 23.59. Woensdag 1 november maak ik de winnaar bekend. Ik zal de winnaar een mailtje sturen, laat dus een geldig e-mailadres achter. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar trekken.

12 Comments

 • Marian Zw

  Ik zou heel graag deze producten eens proberen. Met kids die eczeem hebben en snel reageren lijkt me dit echt een fijne lijn met producten. En een handcreme die snel intrekt dat is met koude dagen echt heel fijn. Soms is de huid zo droog dat het gewoon pijn doet.

 • Lodi

  Ik ben dol op de producten van Drs Leenarts, vooral handrem gaat er hier hard doorheen. Ik heb net weer een weekje geklommen dus zijn mijn handen ruw en stuk, Handcreme kan ik nu dus wel gebruiken 🙂

 • Esmeralda Groenland

  Ik heb wat proefmonsters van deze producten geprobeerd en ben enthousiast. Ik zou dus erg graag deze producten winnen.

 • Marian B

  Hier ga ik mijn droge velletje hopelijk een plezier mee doen! Het klinkt erg goed, en dus zeker erg nieuwsgierig geworden naar deze producten!

 • Linda

  Ik waag heel graag eens kansje.
  Er is mij wel eens gezegd dat ik handmodel zou kunnen worden…..
  Maar dan wel voor handcrème met Q10. Uuuh bedankt he! Haha
  Mijn handen zijn het hele jaar door droog. Maar zodra het buiten wat kouder wordt zijn mijn handen net schuurpapier. Ik vind het zelf gewoon vies om te voelen. Zo ontzettend droog, letterlijk tot bloedens aan toe. Blegh. En ken je dat gevoel wanneer je onder de douche vandaan komt en je hele huid trekt?? Ja, ik dus ook 🙁
  Ik hoop dat mijn dochtertje (net 1 jaar) dit niet van mij heeft meegekregen. De producten van drs Leenarts zijn super, dus deze zouden hier perfect van pas komen. Om mij te helpen met m’n droge huid en om de huid van mijn dochter te beschermen 🙂

 • Sharon de Ridder

  Leuk en interessant blog! Ik maak erg graag kans op dit pakket: trekt snel in én geen onnodige toevoegingen klinkt erg goed!

 • Rory

  Wat een mooie winactie. Ik heb van de zomer voor het eerst een mini gebruikt van de zonnebrandcrème (ik moet er nog steeds aan wennen dat het een crème is voor zowel volwassenen als kinderen) en die voelde heel goed. Leuk van deze nieuwe producten. Handcrème is echt zo belangrijk. En ik was mijn handen gewoon te vaak. Maar ja, met kleine kinderen vind ik het goed om regelmatig mijn handen te wassen. Ik sla over (maar ik ben wel heel benieuwd naar de handcrème). Ik ga straks even kijken bij de Etos.
  Rory onlangs geplaatst…Hoe een gewoonte in je leven kan sluipenMy Profile