Shoppen,  Uitjes/Tips

review Biotherm zonnebrand

De vakantie staat voor deur en ik kan al iets van mijn vakantie checklist afstrepen; zonnebrand. Ik heb de Biotherm zonnebrand en after sun van Biotherm gekocht. Ik gebruik deze al een paar jaar en bevalt dus heel erg goed. Ik heb een flacon van factor 30 en factor 50 & een after sun gekocht. De flacons hebben allemaal een inhoud van 400 ml. Zonnebrand voor heel de familie dus! Nieuw is dat ik dit keer de meiden ook de Biotherm zonnebrand laat gebruiken. Ik kocht voor de meiden voorheen meestal Vichy of Lavidal bij de apotheek maar het is wel makkelijk dat we allemaal hetzelfde gebruiken. Ze kunnen makkelijk worden ingesmeerd met factor 50.

zonnebrand van Biotherm is heerlijk zacht, zeker niet vet en ruikt heerlijk fris naar Citrus. Het fijne van dit product is dat het direct intrekt en het laat geen witte waas achter. Ook echt wel een pluspuntje vind ik, dat je de Biotherm zonnebrand ook kunt gebruiken voor je gezicht, dus dan hoef ik geen aparte zonnebrand voor te kopen.  Aangezien ik altijd zoveel meesleep naar het strand, scheelt dat ook weer een plekje in m’n strandtas.

De aftersun ruikt ook zo lekker naar citrus, is heerlijk zacht en licht, breng je lekker na het douchen op. Hoeft je dus ook geen bodylotion meer te gebruiken.

Ik beb helemaal geen fan van zonnebrand producten. Mijn ervaring is dat ik de godganse dag naar een kokosnoot ruik, of naar een soort van ziekenhuis lucht en ook vaak dik en plakkerig is. Biotherm is alles behalve dat.

Mijn ervaring met Biotherm is dat dus totaal niet. Ik gebruik het al een aantal jaren en ik vind het echt fijn spul.

Eigenlijk kan ik geen minpuntjes bedenken.

Ik heb de zonnebrand producten bij parfumerie Douglas vandaan. En betaalde rond de 33,- per flacon.

4 Comments