Poederroze zitzak interieur Mooze
Review,  Winnen

Relaxen op een zitzak van Mooze. En lees ook snel hoe jij er eentje kunt winnen!

Vorige week stond de pakketbezorger met een mega plastic zak voor de deur. Ik zag direct wat er in de zak zat. Mijn eigen ontworpen zitzak. Precies in de kleur wat ik graag wou: poederroze!

Deze zitzak mocht ik bestellen bij Mooze. Bij Mooze kun je promotiematerialen en huisstijlproducten bestellen. Van visitekaartjes in verschillende stijlen tot grote roll banners voor festivals of beurzen.

Maak de producten zoals jij dat wil.

Bestellen gaat makkelijk. Je begint met het kiezen van een van de vele producten. Bierviltjes, visitekaartjes, banners, menukaarten etc. Selecteer het materiaal en de gewenste afwerking.

Upload dan vervolgens je ontwerp. Dat doe je makkelijk bij Mooze via een PDF. Als je geen ontwerp heb en wil je hulp bij het maken van een PDF? Kijk dan even bij de aanleverinstructies, hier wordt alles duidelijk uitgelegd via de handige werktekeningen. Maak het product precies zoals jij dat wil. Kies het materiaal en gewenste afwerking. En tada! Nu kun je echt bestellen. Betaal via IDEAL of kies voor een factuur. Je ontvang een email ter bevestiging met de verwachte leverdatum. Zodra je bestelling de deur uit is ontvang je een track en trace nummer. De levertijd verschilt per product.

Samplebox

Heel handig. Weet je nog niet helemaal zeker wat je wilt. Bestel dan eerst een handige samplebox. Zo kun je alle papiersoorten voelen en zien.

Het resultaat! 

Ik heb ongeveer een week gewacht op mijn zitzak. En ik ben echt heel blij met het resultaat. Ik had niet verwacht dat de zitzak zo mooi zo zijn. Ten eerste de kleur. Poederroze. Ik vond het nogal moeilijk wat ik moest ontwerpen. Zelf ben ik daar niet zo handig is. Na eerst zelf met de werktekeningen aan de slag te zijn geweest, heb ik uiteindelijk mijn ontwerp gemaild naar Lydia. Ik kwam er zelf niet uit. Eigenlijk was het geen ontwerp, maar in mijn geval een plaatje van Pinterest. Gezocht op ‘Poederroze” Ik wou heel graag een zitzak in de kleur van één van mijn eettafelstoeltjes. Dat is goed gelukt, precies dezelfde kleur!

De zitzak is verder van zacht materiaal en wat ook heel handig is met deze lichte kleur: je kunt de hoes er makkelijk vanaf halen en wassen. Handig ook als je de zitzak in de tuin gebruikt. Wij zijn er heel blij mee thuis!

Poederroze zitzak Mooze zelf bedrukken

WINNEN

Van Mooze mag ik een zitzak (135 x 135 cm)  met eigen opdruk weggeven of kies er eentje uit het vrolijke assortiment printjes van Mooze.

Meedoen is heel eenvoudig:
 • Zet in een reactie onder dit bericht of op mijn facebook pagina voor welke print je zou gaan of wat je zelf zou ontwerpen.
 • Ik maak de winnaar op vrijdag 14 september bekend via facebook. Als je mij volgt op facebook weet je meteen of je gewonnen hebt.

31 Comments

 • Lynn Mahieu

  Wauw wat leuk! Die zou zo leuk zijn voor in mijn dochtertje haar kamer! Haar kamerthema is vlinders en de kleuren zijn roze en grijs dus ik zou dat dan graag doortrekken in deze zitzak! 😀

  • Krystle

   Super tof zo een zitzak ik kon het merk niet maar wat een mogelijkheden zeg! Ik zou voor een stoere print gaan of legergroen als unikleur voor Kai zijn game room mega vet! Dus doe mijn naam alsjeblieft maar in t grabbeldoosje 🙂

 • Nicol meewis

  Wauw deze zitzak van mooze is gaaf zeg!
  Onwijs leuk voor de kids en onze nieuwe pup;)
  Graag liggen en zitten ze samen op de grond,nu het wat kouder wordt zou het heerlijk zijn om een zitzak te gebruiken.

  Een roze met de naam van de hond zou erg leuk zijn;)
  Samen lekker knuffelen op de zitzak,)heerlijk!

 • Diana

  Ik als kerstverslaafde zou een zitzak met kerstopdruk creeren. Of gewoon rood met groen. Of met candycanes. Of met kerstboompjes. Of met tekst: merry christmas. OF met 1 grote kerstboom. Met lichtjes! Of… ik kan zo nog wel ff doorgaan. Ideeen genoeg en dat wordt alleen getemperd door de mogelijkheden bij mooze. Ik ben ERG benieuwd wat ze kunnen leveren…fingers crossed!

 • marian Zw

  echt een meiden ding volgens mij, Ik denk dat we gaan voor een roze met zilveren letters. Wan haar kamer is nu roze met zilveren gordijnen. Misschien haar naam erop, of een leuke spreuk.

 • Xuehin Chin A Foeng

  Super leuk zo’n zitzak! Wij doen graag mee!

  Ik zou er 1 voor m’n dochter Noralee willen winnen die bijna 1,5 is. Heerlijk om op te zitten/liggen als ze tv kijkt en om tee te ravotten,wat ze nu met kussens doet.

  De poederroze kleur lijkt erg op de kleur van haar geboorte kaartje.
  Ik zou daarom kiezen voor de afdruk van haar geboorte kaartje waar een prachtige tekst op staat.
  Mooie teksten gaan namelijk nooit vervelen denk ik en als ze er niet mee speelt staat het ook nog eens mooi als accessoire in de woonkamer door de mooie tekst.

 • Annemiek

  Wat een gave win actie! Onze zoon is net zes geworden en zou het heerlijke vinden om lekker te zitten/liggen op de zwarte zitzak van Mooze!!

 • Elise

  Oh dit is echt iets voor op de kamer van mijn 9 jarige dochter, die kan chillen als de beste. dus ik zou kiezen voor zitzak zwart met chill zone erop! Echt helemaal te gek en ik denk dat ze er zelfs op zal willen gaan slapen!

 • Karen de Jong

  Wat een super leuke actie! Ons lieve mannetje begint steeds groter en ouder te worden en heeft meer en meer behoefte aan een eigen plekje waar hij zich even terug kan trekken. Nu ligt hij wel eens op de 2 kussens van de bank een boekje te lezen maar dat is natuurlijk veels te krap en ligt niet zo lekker. Wij zouden hem graag blij maken met een jungle design zitzak. Een print met verschillende bomen uit de jungle met daarin spelende en rondslingerende aapjes. Net als de uitprint op zijn slaapkamer 😍 🤞🤞

 • Jikke

  Wat gaaaaaaaaf! Ik vind die kleur die je hebt gekozen geweldig! Ik denk dat ik zelf een ontwerp zou maken. Misschien wel met een foto van ons gezin er op.

 • Irene

  Zo gaaaaaaf(!) Ik zou de zitzak graag voor in onze woonkamer willen. En dan in de kleir okergeel. Hoe heerlijk voor onze kids, als zij een filmpje willen kijken. 🍀

 • Marian B

  Wow die is echt heel erg mooi! En inderdaad een prachtige kleur ik zou er precies zo een willen. Of er ook wat op komt te staan, daar moet ik nog even over nadenken! Deze kans laat ik niet schieten 😉

 • Valerie

  Heel gaaf! Ik zou er heel graag 1 winnen… wij hebben 4 dochters en het is hier altijd erg druk, het ontwerp van de zitzak zou ook een druk motief hebben zodat hij matched bij ons gezin!

 • Adriana de Ruiter

  Een collega had me het adres van je blog gegeven om het recept van de cheesecake waar ze op heeft getrakteerd en terwijl ik het recept aan het overschrijven was, viel mijn oog op deze winactie… Wat een geweldige prijs! Ik doe heeel graag mee voor de pleegkindjes die in ons huis wonen en nog in ons huis gaan wonen! We zijn nu bezig om in de woonkamer een soort knuffel/leeshoekje te maken en daar zou écht perfect een mooie zitzak in passen! 😀 Als print zou ik iets doen met hartjes in alle kleuren van de regenboog, dat is namelijk hoe wij aan de kindertjes die voor korte of lange tijd bij ons komen wonen uitleggen dat wij van iedereen kunnen houden. Je hoeft geen familie te zijn of uit de buik van de mama geboren te zijn om geliefd te zijn. Het maakt niet uit in welke kleuren je hart is gekleurd (dna), wij houden van alle kleuren!

  Zou écht een fantastisch cadeau zijn, ik ga hard duimen! Alhoewel, dat doe ik dan in mijn hoofd, want ik ga boodschappen doen en cheesecake maken! 😀

  Fijne dag en bedankt voor het toprecept!!!

 • Daniëlle

  Wauw, super leuk om zo zelf je eigen zitzak te ontwerpen! Handig ook, kun je precies de juiste tint kiezen in plaats van dat je net zo’n tint hebt die dan net weer niet helemaal past bij de rest van je interieur. Zelf zou ik óf gaan voor een leuk printje en dat dan zelf ontwerpen met kleine tekeningetjes bijvoorbeeld van bloemetjes (want love bloemen). Óf ik zou voor een mooie foto gaan, voor een vakantie foto van de zonsondergang op het strand bijvoorbeeld, zodat je iedere keer als je neerploft in je zitzak weer herinnert wordt aan vakantie, dat is pas ontspannen 🙂

 • Denise

  Ohh wat een gave zitzak! En zo groot!! 😍 ik zou heel graag een oudroze willen met een bohemian skull erop, zodat deze straks mooi past bij onze inrichting en onze meisjes dan helemaal in stijl kunnen “chillen”

 • sylvia

  wauw, wat een geweldige zitzak!! soms mis ik als jongensmama dit soort kleurtjes wel hoor! maar ook voor onze jongens zijn er gelukkig erg leuke dingen te vinden, ik zou denk ik iets ontwerpen met vosjes, zo heten wij ook, dus dat zou wel erg leuk zijn!

 • Angelique

  Supergaaf!! Als ik een zitzak zou winnen zou ik er zelf een ontwerpen met een foto van ons gezin die wij recentelijk hebben laten maken 😊

 • Daan moerland

  Wat een gave actie! Dit zou mn meisje helemaal geweldig vinden na een lange dag hard werken op school lekker chillen😁 ze heeft pas voor het eerst een hartje voor me getekend en die zou ik er dan op laten zetten mocht ik winnen 😁🤗🍀 de kleur van de foto is precies goed

 • Judith

  Hmmm dit is perfect voor in het nieuwe huis, waar onze zoon een “geheime kamer” heeft in zn slaapkamer. Het ontwerp, ik zou zoeken naar een stoer plaatje want hij is al (..) vijf dus het moet wel stoer zijn natuurlijk 😉

 • Anita H.

  Wat gaaf. Ik zou er eentje “ontwerpen” die matcht met het interieur van de woonkamer. Roze met een zebrapaard (zwart / wit) ofzo. Er komen meteen allerlei ideeën in me op.