Online kinderkleding shoppen. Makkelijk, goedkoop, tips
Mijn verhalen,  Review,  Shoppen

Online kinderkleding shoppen bij Schattige Babykleertjes.

Heb jij ook geen tijd om te shoppen voor je kind? Of zie je het gewoon niet zitten om je kind mee te slepen van winkel naar winkel. Dan is online shoppen natuurlijk een uitkomst. Lekker op de bank,  makkelijk en zonder stress. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Schattige babykleertjes.

Ik vind dat heerlijk. Dus ik was ook heel blij dat ik benaderd werd door Jennifer van Schattige babykleertjes. Of ik misschien nog wat leuks wilde shoppen voor mijn kids. Dat hoeft je natuurlijk niet te vragen aan mij, meidenmoeder. Ik vind altijd wel iets leuks voor ze.

Schattige babykleertjes. Eigenlijk dacht ik ook meteen: okay, ik heb helemaal geen babies meer. Mijn kinderen zijn inmiddels de fase van rompertjes en schattige babykleertjes ontgroeid. Laat je niet misleiden door de naam, deze online kinderkleding shop heeft kleding van maat 40 t/m 146. 

Groot assortiment baby- en kinderkleding.

Naast dat ze een groot assortiment aan baby- en kinderkleding hebben vindt je er ook schattige haaraccessoires voor de allerkleinsten. En er is ook een kinderkleding outlet en een sale. 

Online shoppen

Mijn online shopsessie begon eerder deze week, zaterdagavond met een dekentje en laptop op schoot. Kopje thee erbij. Heerlijk! Geen nieuwsgierige meiden om mij heen. Wat mij het eerste opviel was dat er echt een hoop keuze is. Een greep uit de merken:  Tumble N Dry, Noppies,  Blue Seven, Dutch Dream Denim etc. maar ook een van mijn favorieten merkje: B.Nosy. En laten ze nu net de feestcollectie van B.Nosy hebben. Uiteindelijk koos ik voor drie jurkjes, een blauwe legging en een mooie neon longsleeve. Superleuk! Naast feestcollectie ook nog eens lekker het hele seizoen draagbaar met een kleine beetje glitter en glamour. 

Bestellen gaat heel eenvoudig.

Bestellen gaat trouwens heel snel. Het is makkelijk om een account aan te maken. Vanaf 20,- is de verzending gratis. Retourneren is gratis wanneer je gebruik maakt van het DHL-retourlabel. Bestel je voor 23.30 dan heb je bestelling de volgende dag al in huis. Supersnel dus.

Ik had binnen een uur heerlijk geshopt, geen stress met passen of warme kleedhokjes. En als uiteindelijk de maat niet goed is (je weet maar nooit) dan is terugsturen ook een makkie.

Kopen jullie liever online of in een stenen winkel?

Dit artikel is gesponsord.

One Comment