Door Wendy,  Wonen

Nieuw seizoen, lekker thuis en tuin opfrissen

Als er een nieuw seizoen aanbreekt, krijg ik altijd de drang om alles om te gooien in huis en in de tuin. Herkenbaar!? 🙂
Ik wil dan nieuwe kleuren, nieuwe accessoires en als het lente wordt, ook wat nieuwe spullen voor in de tuin. Allemaal niet zo ingewikkeld natuurlijk dus daar houd ik van. Even een ritje naar de Intratuin en je tuin ziet er na een poetsbeurt echt wel weer zon-proef uit! Lekker opfrissen die tuin.

Vorig jaar zijn wij op vakantie geweest in Suriname. Een geweldig land en heerlijk weer. Overal hingen heerlijke hangmatten om in te luieren. Wij hadden er een bij het huis dat we huurden en het was heerlijk om hier in te liggen en een boek te lezen. Dus, ik wilde een hangmat voor thuis! Maar ja, daar is onze tuin echt iets te klein voor dus moest ik iets anders bedenken…

Mijn nieuwe missie…

Wij hebben twee flinke bomen in de tuin staan en deze bieden heerlijk schaduw in de zomer als de zon volop schijnt. Mijn nieuwe missie was het vinden van een leuke hangstoel. Een hangstoel is compacter dan een volledige hangmat en zo opgehangen als het lekker weer is. Online flink gezocht naar een niet al te dure stoel. Ik wilde eerst zeker weten dat het wat zou zijn, voordat ik er te veel geld aan zou uitgeven.

Xenos hangstoel
Xenos hangstoel
Een hangstoel voor nog geen 30 euro…

Een ochtend naar Xenos leverde onverwachts een mooie aankoop op. Daar hing een hangstoel voor nog geen 30 euro in een neutrale kleur. Prima om uit te proberen dacht ik. Karabijn haak en dik zwart touw bij een kampeerwinkel en ik had alles om hem op te hangen.

Zit heerlijk en staat nog eens heel leuk ook. Ik krijg er altijd positieve reacties op als hij ophangt. Zit ook echt heel lekker en dat boekje lezen kan ook hier in Nederland prima 🙂

Kleed is van Household Hardware
Kleed is van Household Hardware
Handige kleed…

Wat ik verder nog heb aangeschaft is een buitenkleed. Lekker met je blote voeten de tuin in en bij de banken je voeten op een kleed. Hoef je ook niet elke dag je tuin te vegen 😉 alle rommeltjes vallen er namelijk lekker doorheen bij dit kleed. Kleed is van Household Hardware en gekocht via de VTWonen shop.

Ook zo’n zin in de zon en lekker genieten van buiten?

Liefs,

Wendy

Wendy

Hi, mijn naam is Wendy Simpson en naast mijn werk als HR consultant heb ik een grote passie voor interieur.

Begin dit jaar ben ik dan ook begonnen aan de opleiding interieur styling aan de Interieur Academie. Erg leuk om te doen en zo anders dan mijn dagelijkse werk, precies waar ik naar op zoek was. Naast opleiding en werk heb ik thuis 3 jongens, de jongste 7 en 10 en de oudste daar ben ik mee getrouwd 🙂

Een mannenhuishouden dus hier geen roze en zoete liedjes, maar meer stoere mannen dingen.

Ik zal regelmatig een blog schrijven met interieur als uitgangspunt en wat tips hoe je het zelf kunt aanpakken.

16 Comments