Naamsieraard names4ever
Review,  Shoppen

Een naamsieraad van Names4ever

Zoek je sieraad met een emotionele betekenis, dan ben je bij Names4ever op het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een naamketting, mamasieraad of een letterketting je vindt het hier allemaal. De sieraden zijn een perfect persoonlijk cadeau, zeker een mooi kraamcadeau of wat dacht je binnenkort 21 mei is het Moederdag, hint voor je man. Laat hm straks maar even een kijkje nemen op deze site, maar natuurlijk ook om je zelf mee te verwennen, gewoon omdat je een topmoeder bent. Je verdient het dus je mag jezelf af en toe best verwennen.
Een snoepwinkel

Ik mocht iets uitzoeken in deze snoepwinkel, dat was nog best moeilijk want jeetje wat een hoop en wat moet ik nu kiezen, zoveel moois! Als snel kreeg mij oudste dochter van tien ook lucht dat mama weer iets leuks voor haar blog mocht uitkiezen, dus toen ik haar vroeg of ze dan een naamketting wou uitzoeken, was mijn kleine ekster er als de kippen bij. We kozen samen voor een zilveren naamketting.

Bestellen gaat heel eenvoudig. Binnen no time  lag de zilveren naamketting in mijn winkelmandje. Binnen een paar dagen was de naamketting in huis.

Wat een feestje

Het was een feestje om het pakketje te openen. Het sieraad was verpakt in een mooi roze doosje, echt te snoeperig natuurlijk. Het is direct al cadeauproof om te geven (of te krijgen;) Een mooi doosje met een strik. Ik zeg niks meer aan doen…

Mijn dochter was dolgelukkig met haar zilveren naamketting. De prijs van het sieraad was 39,95

Naamsieraad
Mijn dochter met haar naamketting. Schattig toch?
Over Names4ever

Names4ever is een jonge onderneming met de nodige ervaring in het juweliersvak. Zij zijn al jaren actief in winkels, groothandel en in eigen atelier. Sinds 2007 zijn ze uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Names4ever is de specialist in naamsieraden. Zoek je een uniek en mooi persoonlijk sieraard dan ben je hier op het goede adres.

Wat vindt je van een gepersonaliseerde sieraad?

13 Comments