Wintercollectie Nais Kidswear
Moet je onthouden!

Nais Kidswear! Stoere en hippe kinderkleding voor een aantrekkelijke prijs!

Nais Kidswear. Kinderkleding het lijkt het alsof ik elke week wel weer wat nieuws ontdekt. Zo kwam ik dit merk in mijn mailbox tegen, die ik echt even met je moet delen.

Nieuw merk! 

Het gaat om een spiksplinternieuw kindermodemerk Nais Kidswear!  Deze winter komt new brand in town Nais met haar eerste kinderkleding collectie. Mijn eerste indruk was gelijk lekker kleurrijk, hip, sportief, tikkeltje eigenwijs en speciaal voor stoere jongens en meiden. Makkelijke draagbare kleding, zodat kids lekker kunnen spelen en wat lekker comfortabel zit. De collectie van dit merk  kun je lekker mixen met elkaar. Ik hou ervan!  Voor de jongens zie je veel hoodies, sweats, jongsbroeken en longsleeves met stoere tekstprints. Voor de meiden ook een comfortabele collectie met veel sweats, jurkjes, rokjes en longsleeves.

Nais Kidswear


 “De naam Nais is geïnspireerd op de namen van onze kinderen Elise en Arlaine”, vertelt Bas van den Hurk. Er werden uit beide namen twee letters genomen. “Samen vormen de letters een duidelijke en krachtige naam.” Krachtig is de collectie ook zeker. Door het gebruik van vrolijke kleurstellingen in combinatie met design en leuke details is Nais niet zomaar een kinderkledingmerk. Maar een merk waarin elk kind zich kan onderscheiden van de massa en een geheel eigen stijl neer kan zetten.

Aantrekkelijk geprijsd

Dit superleuke merk is verkrijgbaar in de maten 86-164 en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. De prijzen liggen tussen de 23,95 en 39,95

Wat vindt jij van dit nieuwe merk voor jongens en meiden?

Bron: PR4kids

One Comment