Kidsfashion,  Shoppen

De musthaves van mijn 9 jarige

Musthaves van een 9 jarige

Dat mijn 9 jarige een eigen smaak heeft dat is wel duidelijk. Ik kan niet zomaar maar meer wat voor haar meenemen. Tegenwoordig shoppen we samen, wat gezellig is maar af en toe krijg ik stress van haar kleding keuzes. Gelukkig kan ik het nog wel een beetje in mijn richting sturen en komen we toch vaak tot een “compromis” Online shoppen doe ik ook veel en dan zit mevrouw er natuurlijk bij en bekijken we samen het online winkelmandje. Aangezien de zomer bijna op zijn einde is zijn we natuurlijk al weer het een en ander aan het “verzamelen” voor de herfst en de winter. Superleuk al die nieuwe collecties! Deze “Musthave list van Noa” heeft ze zelf bijelkaar gevonden.
Met een beetje hulp van mij dan..De bomberjack van Scotch R’Belle hebben we inmiddels al een paar weken in huis en die is in het echt nog mooier en leuker! De enkelboots van Dr. Martens (Je weet wel van vroeger) zijn in bestelling, want die wil ik héél graag hebben voor mijn beide meisjes! De boots zijn superstoer en op alle manieren te combineren. Noa zou h’m met de geweldige tulle rok van RAINE combineren en dan met een “eenvoudig” overslag truitje van Mango kids.

Ik zeg helemaal geweldig! Wat vinden jullie van het stijltje van mijn 9 jarige

8 Comments