Mijn verhalen

Monday morning

Weekend zit erweer op! Kids zijn weer naar school, man weer aan het werk.

Tijd voor the daily routine..

Ik ruim de troep op van de ochtend, hier is het altijd voor schooltijd een wervelstorm. Ontbijtbordjes staan nog op tafel, lichten bovenverdieping staan nog aan, ramen vergeten te sluiten, de halve toilettas met haarspeldjes, oorbelletjes, borstel, kam ligt op de bank, knutselspullen van de meisjes liggen hier ook nog, onopgeruimd. Ik verbaasd mij altijd elke keer weer wat voor een zooi aan papier, knutsels, doosjes, glitters hier ligt in dat halfuurtje vlak voor schooltijd! Pff ik ruim het maar weer op.

Het is inmiddels alweer kwart voor negen. Ik ruim de vaatwasser nog even snel uit ..en in!
Ligt ook nog een was, wat nog opgehangen moet worden, die komt straks wel!

Als het weer redelijk strak is, eet ik mijn havermoutontbijtje op en haast ik mij naar de sportschool en ben ik weer voor twee uurtjes onder de panne. Ik begin met een lesje Bodypump en dan direct een les Poweryoga! Dan bedenk ik mij dat het toch niet handig is om op deze maandag nog Poweryoga tegaan doen. De little ladies hebben studiemiddag en zijn dus om twaalf klaar met school. Ik heb beloofd om naar de schaatsbaan met ze tegaan. Ik wil nog het een en ander doen doen dus ik haast mij en fiets nog even snel door naar de Albert Heijn om nog wat broodjes te halen voor de lunch en wat lekkers voorbij de schaatsbaan.

Ben alweer thuis, inmiddels alweer kwart voor elf!
Ik neem nog even een snelle douche. Föhn nog even snel mijn haar, gooi nog even m’n sportkleding in de wasmachine en hang nog een was op.

En dan kan ik eindelijk m’n eerste welverdiende koffie voor vandaag drinken!

Het is alweer half twaalf, over twintig minuten kan ik weer naar het schoolplein. Nog even snel een skibroek pakken voor Olivia, krentenbollen voor onderweg naar de schaatsbaan, koekjes, drinken kopen we daar wel, tas staat ook weer klaar!

Ja! Jas aan, tien voor twaalf! Let’s go! De dag kan weer beginnen.
Nothing special, just another monday!