Mijn verhalen,  Shoppen

Moederdag

Binnenkort is het weer moederdag! De dag dat wij moeders in het zonnetje worden gezet en niks hoeven tedoen! Dus dan doe ik dus ook echt niets he! Dat verdienen wij moeders! Je kan het allemaal maar commercieel geneuzel noemen, maar toch ik vind het leuk!

Mijn dochters zijn al weken op school bezig met hun moederdag “projectje” ik hoor gesmoes, moet raden wat ze hebben gemaakt en eentje zou bijna haar gedichtje al op willen noemen. Ze zijn er lekker druk mee the girls!

Ik weet nog van vroeger dat ik dit ook altijd een hele spannende periode vond. De moederdag cadeautjes van school…het cadeautje verstoppen en dan zo goed verstoppen, dat ik het cadeautje dus niet meer kon vinden. En de cadeautjes wat ik samen met m’n broertje en mijn vader ging kopen…

En stiekem kijk ik al hier en daar, wat ik wil “hebben” voor moederdag! Want naast het ontbijtje in bed en de mooie knutsels van mijn meisjes wil ik ook een cadeautje! Ik ben gek op armbandjes, kettingtjes en sjaaltjes dus genoeg keuze!

Ik kwam op de webshop van Kaartwereld terecht. Ik was al wel bekend met Kaartwereld. Ze hebben er een groot assortiment aan leuke kaarten, maar wist niet dat ze voor elke gelegenheid ook nog cadeaus hebben.

Ik log in met mijn account, als je een account aanmaakt, krijg je ook korting op de kaarten en spaar je voor zegels. Bij 9 zegels krijg je een 2,45 korting of een gratis kaart.

Kaartwereld heeft superleuke cadeaus in diverse categorieën;  beauty, boeken, cadeaubonnen, dranken, sieraden en uiteraard chocola! Chocola is natuurlijk altijd een favoriet voor Moederdag, maar laat ik dat nu maar staan. Mijn oog viel gelijk al  “Sieraden”

Ik koos voor een leer sleutelhangertje met de tekst “I LOVE YOU” met een klein bedeltje eraan met een flamingo kaart! Deze kaart vind ik erg vrolijk moederdagkaartje.

Verder koos ik voor een goudkleurige ketting met diverse bedeltjes eraan en een super sweet kaartje “Happy Mother Day”

mijn gekozen moederdagcadeautjes
mijn gekozen Moederdag cadeautjes

De dubbele leren armbandjes in verschillende kleurtjes behoort ook tot mijn favoriet! Voor elke outfit één!

Wat ik ook erg leuk vindt zijn de “groei en bloei”kaarten, persoonlijk kaart met een creatief cadeau! Groeit met héél veel liefde en aandacht!  Een echte moederdag aanrader!

Ook erg leuk om te geven is de helium balloon met chocolade telegram, denk dat mijn meiden dit zouden kiezen voor mij.

De geurstokjes zijn ook altijd in trek bij de meeste mama’s. De omschrijving van deze geurstokjes zijn; “een ontspannende werking” welke mama wil dat niet!

De helium ballonen zijn ook erg grappig, vooral die in de vorm van een lip.

De “Skin care kit” lijkt mij ook heerlijk! Een lipbalsem, bodybutter & een heerlijke handcrème! Ik houd ervan!

Dit waren mijn favorieten van Kaartwereld!  Een hoop leuke cadeautips voor moederdag!

Bestellen gaat heel eenvoudig, maak een account aan, krijg direct korting, spaar voor zegels. Kies uit de verschillende mooie kaarten en een cadeau. Bestel voor 19.00 uur dan heb je je bestelling de volgende dag in huis.

De cadeautjes worden zorgvuldig & leuk ingepakt voor je. En het gekozen kaartje zit er los bij.  Speciaal voor moederdag heeft Kaartwereld ook zondag bezorging!

En omdat het bijna moederdag is, ga ik mijn twee moederdagcadeautjes verloten! Je kunt mijn gekozen cadeautjes van Kaartwereld winnen! Ik verloot het kettingtje en het leren sleutelhangertje,  dus ik verloot twee cadeautjes.

Meedoen is heel eenvoudig! Like en deel mijn Facebook pagina ♥ Firma Mama.♥ Laat ook even een berichtje achter op Facebook .

De winactie loopt tot en met woensdag 4 mei 2016.