cadeautje voor moederdag, speciaal, moeder en dochterarmbandje, armbandje voor moeder en dochter op een mooi kaartje, moeder en dochterarmbandje in de kleuren rose, goud of zilverkleurig
Mijn verhalen,  Samenwerking,  Winnen

Moeder en dochter armband van My Jewellery. Win zo’n uniek sieraad!

Zondag is het Moederdag. Voor de meesten een dag om mama eens goed in het zonnetje te zetten. Allereerst natuurlijk met een heerlijk ontbijtje op bed, allermooiste knutselwerkjes en misschien wel cadeautjes.

My Jewellery lanceert ook dit jaar weer een speciale moeder en dochter armband, ben je nog op zoek naar een passend cadeau, dan is dit is echt leuk en uniek voor Moederdag. De  “Mother & Daughter Bracelet ” van My Jewellery. Een sieraad met een verhaal dat je dagelijks laat denken aan een hele bijzondere en belangrijke persoon je leven.

Moeder en dochter armband.

De `Moeder en Dochter Armband” van My Jewellery is een sieraad met een verhaal. “Familie is voor mij heel waardevol; ik heb altijd al een bijzondere band met mijn moeder gehad”, vertelt Sharon Hilgers (29), eigenaresse en founder van My Jewellery. “Ze is er altijd voor me en helpt me tegenwoordig zelfs met mijn bedrijf. Tevens leerde zij mij het geluk te vinden in kleine dingen. En dat is ook precies waar het armbandje voor staat.” 

De ‘Mother & Daughter Bracelet’ werkt hetzelfde als de vriendschaps- kettingen die je vroeger met je beste vriendin had: de bedels passen perfect in elkaar, maar zelfs los is het sieraad mooi te dragen. Het ene hart gesneden uit het andere staatsymbool voor de relatie tussen moeder en dochter.

Moeder en dochter armband, Een armband voor mama en dochter, uniek en mooi armbandje voor moeder en dochter

Unieke moeder en dochter armband.

De armband is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: goud, zilver en rosé.  Het zijn twee losse armbandjes, eentje voor jou en eentje voor je dochter. Het materiaal is roestvrij staal, blijft mooi en zal niet verkleuren. De totale lengte is 20 cm en kan tot 3 cm korter  worden gemaakt. De moeder & dochter armband kost 19,95

Niet alleen voor Moederdag.

Kortom een mooi en origineel Moederdag cadeau. Niet alleen voor Moederdag is het een mooi cadeau, met deze armband kun je elk moment iemand blij maken.

My Jewellery is een sieraden- en modemerk dat precies weet waar (jonge) vrouwen naar op zoek zijn. Door de snel wisselende collecties, fijne prijzen en unieke strategie, heeft het merk in enorm tempo negen boutiques, één shop-in- shop, meer dan 400 partnerstores en een trouwe fanbase van duizenden modeliefhebbers opgebouwd.

In samenwerking met My Jewellery mag ik een Moeder en Dochter armband weggeven!

Wil jij graag een armband winnen? Doe dan mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op de “Mother & Daughter Bracelet” armband van My Jewellery.

  • Like Firma Mama op Facebook
  • Tag iemand anders in het originele bericht of deel het bericht op Facebook.
  • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
  • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 15 mei mei. Op 16 mei 2019 maak ik de winnaar bekend op Firma Mama  en via Facebook.

One Comment