Milly Pie, Lifeplanner, planner, agenda, Notitieboek
Review,  Samenwerking

Review Milly Pie. Een planner, agenda én notitieblok. Een life planner!

Review Milly Pie. Een planner, agenda en notitieblok…

Een paar weken terug mocht ik mijn Milly Pie ontvangen. Ik was al gelijk blij verrast, want wat ziet de Milly Pie er mooi uit. In het echt nog veel mooier. Ik had gekozen voor de roze versie met de Colibrie´s. De Milly Pie Fly.

Milly Pie, agenda, lifeplanner. Hoe werkt het
De Milly Pie “Fly”mooie harde katoenenkaft.
Wat is een Milly Pie?

De Milly Pie is geen kant- en klare agenda. Het is een planner, notitieblok & agenda in een. Noem het een lifeplanner. Helpt je onder andere om bewuster te worden van je doelen. Ik schreef mijn doelen nooit zo op. De doelen die ik wil behalen voor bijvoorbeeld mijn blog, zat voornamelijk in mijn hoofd. En dan vond ik prima, wat rommelig, geef ik eerlijk toe. Ik raakte zo een beetje de focus kwijt. Nu heb ik ze opgeschreven, dat is het eerste wat Milly Pie van je vraagt. Waar wil ik deze planner voor gaan gebruiken? Je missie? Waarom ben je er? En wat wil je bereiken in de komende 12 maanden?

Milly Pie, agenda, notitieboek, lifeplanner
Waar wil je de Milly Pie voor gebruiken? Welke doelen wil je behalen?
Een planner voor alles! 

Een plansysteem, ideaal voor warhoofden zoals ik. Als jij ook duizend dingen tegelijk wil doen, dan kan de Milly Pie voor jou ideaal werken. Kijk je moet het uiteraard wel zelf doen en er echt even voor zitten. Neem er even de tijd voor. Zodra je voor jezelf een systeem hebt gevonden, werkt de Milly Pie heel goed.

Ik ben al zolang op zoek naar een planner die ik zowel voor mijn blogplanning en voor privé kan gebruiken. Ik denk dat ik alles wel heb geprobeerd, maar ik haak nogal snel af. Of ik heb te weinig schrijfruimte. Of teveel werk, zo heb ik een poosje een bullet journal bijgehouden, leuk maar wat een werk. Zo had ik een zwarte Moleskine werkte best lekker, maar wat een behoorlijk saai ding is dat, daar ben ik daar weer gevoelig voor. Ik vond toch niet dat ik er alles in kwijt kon. Notitiesboekjes, losse blaadjes, agenda hier en eentje in je tas. Je agenda op je telefoon. Zo bewaar ik mijn planning, agenda. boodschappenlijstje…

Agenda, life planner
Genoeg lijstjes om je alles te noteren. Achterin zelfs handige shoppinglist
Planner, agenda
Onderin vindt je de To do lijstjes voor de week ..had voor mij wel iets groter gemogen. Maar gelukkig is in de planner tussendoor genoeg ruimte om je Milly Pie vol te schrijven met lijstjes en to do
Mijn ervaring met de Milly Pie

Ik gebruik de Milly Pie nu al 2 weken. In het begin was het een beetje wennen. En heel eerlijk ik zag er best een beetje tegenop, want hoe zou ik deze life planner gaan gebruiken? In het begin dacht ik nou dat wordt dus niks. Ik heb er echt even de tijd voor genomen om e’m helemaal te organiseren hoe ik het precies wou. Het agenda gedeelte kun je zelf in vullen met weeknummers/data. Tot einde van het jaar heb ik mijn planner ingevuld, dat is best even wat werk. Deels is het handig als je dat niet hoeft tedoen, was mijn eerste gedachte, maar aan de andere kant..je kunt beginnen met je agenda wanneer je wilt. De agenda gebruik ik behoorlijk intensief. Voor mijn blog, maar ook voor privé. Ik schrijf alles erin wat ik echt niet moet vergeten. Handig is ook een vakje, waar een mini iPad inpast en waar je al je losse papiertjes en gezellig frutsels in kunt bewaren. Oja en helemaal achterin vindt je diverse  lijstjes; zoals een shoppinglist

Inspirerende quotes vindt je overal in deze mooie planner…

Ik denk dat het echt goed kan werken. Zolang je het bijhoudt. De Milly Pie ziet er echt geweldig uit. Van buiten maar ook van binnen. Mooie inspirerende quotes, genoeg schrijfruimte. Er zit ook een handige ” kladblok”  (apart verkrijgbaar) bij voor nog meer hersenspinsels en die past ook in het opbergvakje. Zo heb je alles bij de hand en heb je geen losse notitieboekjes, papiertjes op een apart stapeltje liggen.

De Milly Pie koop je hier voor 49,95 en verkrijgbaar in verschillende dessins. Zou zo’n handige planner wat voor jou zijn?

Dit artikel bevat producten die ik toegestuurd heb gekregen in ruil voor een review. 

24 Comments