Mijn weekend… en de zon

Leuk weekend. Meet the bloggers
Mijn weekend. Ik heb een heerlijk weekend gehad, lekker druk en bijna niet thuis, maar het was gezellig! Dit weekend was de marathon van Roterdam, die heb ik nou niet gelopen, maar mijn dochter heeft zaterdag een héél klein stukje gedaan. De kidsrun van Rotterdam. Na een pittige 1 km loop en ontvangst van de felbegeerde medaille hebben we de rest van de middag lekker genoten van het zonnetje en de terrasjes in Rotterdam.

Onverwachts bleven de meiden die mooie zaterdag ook nog eens bij opa en oma  logeren! Dus we hadden het rijk voor ons zomaar ineens voor ons alleen. Ik kreeg een cadeautje opgestuurd voor mijn artikel over Linda lijnt, dus had zelf nog even tijd om de Linda te lezen. Daarna zijn we lekker met z’n tweetjes uiteten geweest. Wat een heerlijke zaterdag.

Leuk cadeautje!…en ik wacht met smart op die festivaltickets;))
Wat trek ik aan?

Met een aantal bloggers hebben we een app groepje en een facebookgroepje we hadden het al een poos over om elkaar in real live te ontmoeten. En zondag was het dan zover. Het zou die dag rond de twintig graden worden. Ik stond ‘s ochtends al op met wat trek ik aan? Op het nippertje geïnspireerd door de blog van Cynthia, besloot ik mijn nieuwe jurk aan te doen van Maison Scotch. Die had ik vorige week nog geshopt in Rotterdam, toen ik een hele dag “me-time” dag had. De kids waren op schoolreis.

Wat trek ik aan
Nieuwe jurk van Scotch en Soda. Wel even wennen ..blote benen.
Meet the bloggers high tea

We hadden een high tea in Utrecht, helaas kon niet iedereen aanwezig zijn bij onze eerste meet the bloggers, maar het was ook heel gezellig met z’n viertjes. De reis ging ..tja hoe zal ik dat beschrijven..beetje moeizaam. Ik had met Cynthia afgesproken van een theelepeltje geluk om samen naar Utrecht af te reizen. Alles ging voorspoedig, alleen waren we in Utrecht een beetje “verdwaald” laten we het daar maar op houden. We kwamen maar ook maar “een beetje” telaat.. maar na een paar Cava’s waren we dat allemaal weer vergeten!

Het was zo leuk om de dames, Cynthia (Een theelepelgeluk), Melanie (BMellow) en Marieke (Mariekeblogt)  eens in real live te ontmoeten. Heel eerlijk zijn ze precies zoals ik had verwacht. We hebben genoten van onze high tea, lekker bijgekletst, uiteraard over onze blogs, maar ook over een hoop andere dingen. Uiteindelijk hebben we er heel de middag gezeten en genoten van het mooie weer.

Nog meer leuke verassingen..

Rond 18.00 uur was ik thuis. De meiden kwamen rond 19.00 thuis en na een rustige spits met de kids, aten we rond 20.00 lekker samen. Na een lange dag lekker op de bank bijkomen van dit mooie weekend zag ik dat Olivia was uitgekozen als Brandrep voor Gingerchickies! Op instagram kon je hier aan meedoen. Ik was het eigenlijk al een beetje vergeten en ineens zag ik een berichtje voorbij komen. Olivia ontvang een mooie set kleding van Gingerchickies in ruil voor een paar foto’s op Instagram. Superleuk!

Gingerchickies

Oja! En vorige week schreef ik een artikel over sandaaltjes. Dit was een stuk geschreven voor een blogwedstrijd van Mooieschoenen.nl Ik ontving een mail dat ik in de top vijf staat met mijn sandaaltjes artikel. Ik maak kans op 200,- shoptegoed. Willen jullie op mijn blog stemmen? Dan kan via deze link

Dit was mijn weekend in een notendop! De zon was top en al die leuke verassingen ook. Hoe was jullie weekend?

Ook leuk om te lezen.

28 comments

 1. Wat gaaf dat Olivia brandrep is geworden! Ik deelde de link vanmorgen ook nog op mijn fbpagina. Hopelijk werkt het 😉
  Ik vond het echt supergezellig gisteren. Voor herhaling vatbaar! X
  Marieke onlangs geplaatst…Weekendoverzicht #15 My Profile

 2. Wat leuk! Ik organiseer binnenkort een bloggers lunch. Ik had verwacht dat het wel even zou duren. Maar op een half uurtje waren alle 30 plaatsen gevuld! Leuk om te lezen dat zulke meetings dus echt een succes kunnen zijn. En wat een knappe dochter heb je! Leuk!

 3. Allereerst van harte zeg, met jouw dochter. Wat een extra toefje slagroom op de dag! En daarnaast was het heel gezellig. Helemaal uitgeput na thuiskomst maar na een uurtje out op de bank weer de theelepel! Bedankt en leuk stukje. Xx
  Cynthia onlangs geplaatst…Wat mannen niet begrijpenMy Profile

 4. Altijd leuk om je mede-bloggers beter te leren kennen. Je krijgt al vaak de indruk via social media dat je ze door en door kent maar het is natuurlijk veel leuker om elkaar “in het echt” ook te zien!

  En het kleedje staat je héél leuk! Die blote benen wennen wel.

 5. Blogmeetings zijn altijd leuk! En gezellig! Jurkje staat je ook heel erg leuk, die kleur is top. Supergaaf dat je dochter mag brandreppen, heerlijk om zo nieuwe kleertjes te verdienen voor haar. Die mooieschoenen wedstrijd daar ben ik 2 jaar geleden eens ingetrapt… even gratis linkjes verwerken en ik heb er niets aan over gehouden… erg jammer. Dat soort dingen doe ik persoonlijk niet meer, blogwedstrijden. Wel leuk dat jij sowieso kans maakt op een prijs natuurlijk.
  Marguerita onlangs geplaatst…Zwem ster op het strand met Sanetta beach wearMy Profile

  1. Nee ik snap wat jij bedoeld. Ik heb nog nooit aan een blogwedstrijd meegedaan. Ik vond deze leuk omdat ik de sandaaltjes leuk vindt, leuk om een inspiratie artikel te maken. Wbt de linkjes die zijn natuurlijk no follow en het promoten voor mij blog ..tja das is nu zo, deel het natuurlijk want ik wil,die shoptegoed winnen, haha En als ik niet win heb ik in iedergeval een artikel die goed gelezen is. Beetje win win hahahaha. Maar in principe doe ik niet mee aan een blogwestrijden
   Firma mama onlangs geplaatst…Mijn weekend… en de zonMy Profile

 6. Wat goed dat je dochter mee heeft gedaan met de kidsrun! Ik doe het haar niet na?. Ik had de verhalen al gelezen over jullie middag high tea’en. Zo leuk dat het allemaal klikt! Fijne dag nog
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week.. #14My Profile