Mijn verhalen

Mijn favoriete Nike sneaker…

Misschien wel de grootste vrouwelijke obsessie; schoenen. Laarsjes met hak, laarsjes zonder, comfortabele hakken. Onmogelijk natuurlijk. Maar ook sneakers. Elke zomer en winter wil ik ook een paar fijne en makkelijk sneakers hebben. Onmisbaar in je garderobe.

Zo was ik een poos terug al tijdje op zoek naar een sneaker die, A: Lekker moet lopen, B: niet te stoer. C: ook niet al te opvallend en ook niet onbelangrijk voor de praktische ik, vooral bij elke outfit moet passen. En oja, teveel kleur dat hoeft voor mij ook niet.

Al deze “eisen” hebben ook te maken met dat ik al een klein beetje over de veertig jaar ben en tegenwoordig een zeer kritische puber thuis heb, die heel kritisch is wat haar moeder draagt. Zeker met sneakers. De dad sneakers trend die vind ik stiekem steeds leuker, maar geen haar op mijn hoofd dat ik ze voor mijzelf zal aanschaffen, wat moet mijn puber daar niet van denken.

Een echte damessneaker

Een poosje terug vond ik dan eindelijk een mooie sneaker die aan al mijn eisen voldeed. Zwart, vrouwelijk, een beet je stoer en ze passen echt overal op. De Nike Air Max Thea. Ik was op slag verliefd op deze schoenen. De Nike Air Max Thea zijn fijntjes en minder stoer dan de `gewone`Nike Air Max. Ik vind het een echte damessneaker. Door de witte zool en het air gedeelte krijgt de schoen weer een heel sportief uiterlijk.

Deze schoenen kun je echt eindeloos combineren en passen onder alles. Ik heb ze vaak gedragen in combinatie met gewoon een jeans, rokje en jurkjes. Verder zien de schoenen er niet alleen mooi uit, maar lopen ze ook heel lekker. Ze zijn heel licht, daardoor lijkt het net alsof je op wolkjes loopt. Ze sluiten ook goed aan, zitten daardoor dus perfect. Ze vallen wel een maat kleiner, dus kun je beter een maat groter bestellen.

Behalve zwart zijn er talloze andere kleuren, kiezen wordt dan altijd weer heel moeilijk. Onmogelijk misschien. Elke outfit een ander exemplaar? Rose, leuk voor het najaar en grijs voor de winter, wit kan altijd. Of de cream kleur voor onder je bruine leren rokje. Allemaal net weer even een andere kleur of print, maar toch dezelfde minimalistische, stijlvolle look.

Favoriete sneaker

Deze schoenen heb ik dus nu al een tijdje en tegenwoordig draag ik ze alleen nog maar naar de sportschool. Want ja..tijd voor nieuwe natuurlijk. Ik kan er nog niet helemaal afstand van nemen, omdat ze zo lekker lopen en makkelijk te combineren zijn. Uiteindelijk zijn het toch ook sportschoenen met een goede demping, dus in de sportschool doen ze het prima.

De Nike Air Max Thea is dus een alles in één sneaker, speciaal voor dames die houden van een elegante en  sportieve look. Ik denk dat deze fijne sneakers een van mijn favorieten zijn.

*Dit artikel is tot stand gekomen doormiddel van een samenwerking