Winkelen voor de meisjes, dochters en shoppen, kleding voor meiden
Mijn verhalen,  Shoppen

Kleding voor de meisjes

Kleding shoppen voor de meisjes is een feestje! Zoveel mooie kleding voor meiden. Zomer is ons favoriet seizoen. We slaan weer lekker jurkjes in. De kast van de dames is een goede mix van leuke budget items en wat mooie merkjes. Ik vind het niet leuk als ze iets aan hebben wat vervolgens de halve klas draag. Ik geef toe; eerlijk is eerlijk, liever wat meer uit. De uitspraak “maar ze groeien er toch zo uit” lap ik vaak aan mijn laars…Olivia (6) showt een paar favorietjes van haar.

Perfect voor de “lange tengere benen” meiden.

Kleding wat er superleuk uitziet en ideaal is voor lekker buiten spelen, even belangrijk vind ik dat het vooral draagbaar is. Je wordt er niet vrolijk van als je spruit weigert om een broek van 55,- aan te trekken omdat het simpelweg gewoon niet lekker zit (maar wel heel tof is) …ja dan doen mijn moederhart wel een beetje pijn…Ik heb het het helaas vaak genoeg mogen ervaren. Dus spijkerbroeken schaffen we meestal aan van Name-it (want geweldige pasvorm, hip en goed voor de portemonnee) of H&M. De super skinny jeans van H&M zijn perfect voor mijn “lange, tengere benen” meiden.

Deze zomer hebben we zo onze favorieten. Voor beide meiden heb ik voor het eerst dit jaar een vestje van Br@nd aangeschaft. Nu moeten we elk jaar wel wat hebben van dit supermooie merk. Maar een vestje hadden we nog niet eerder geprobeerd. Ik heb een blauwe en een gele aangeschaft en echt eerlijk is eerlijk…beste aankoop ever voor dit seizoen

De pasvorm zit natuurlijk zoals we gewend zijn, gewoon goed, maar de kleur van deze vestjes! Elke outfit ziet er toe nu toe uit als een feestje. Als de meiden samen lopen naar school..en ze hebben dit vestje aan, dan zien ze gewoon uit als snoepjes;) Je begrijpt..deze vestjes zijn vanaf nu onze jaarlijkse basics items. MUSTHAVE

Het spijkerjurkje is van de Hema. Favorietje hier in huis en al veel gecombineerd met diverse kniekousen. Heerlijk makkelijk jurkje. Voor als je even niet weet wat je aan moet trekken.

Kleding voor meisjes, shoppen voor meiden, leuk

Een spijkerjasje heb ik elke zomer altijd voor de dames. Lekker makkelijk en overal op te combineren. Olivia draagt een spijkerjasje van Nik & Nik. Superstoer jasje die ze nog had van vorig jaar. Olivia zelf draagt haar jasje het liefst met een tule rokje of een zomerjurkje. Hier heeft ze een licht roze “buitenspeel”pakje aan een katoenen sweatbroek met een hemdje aan van Name- it. De sandalen zijn van Vingino

Winkelen voor de meisjes, dochters en shoppen, kleding voor meiden

Gewonnen setjes!

Een poosje terug won ik een set kleding voor Olivia van Ginger Chickies. Een merk wat voor mij onbekend was. Ik ontving een mintgroen tuniekje en een fitloose gestreepte legging. Het tuniekje heeft subtiele kleurtjes zoals groen, oranje en blauw. Ik zoek nog steeds kobaltblauwe kniekousen voor onder dit tuniekje. Ginger Chickies is niet alleen voor Gingers. Het staat mijn brunette ook geweldig!

Kleding voor meisjes, shoppen voor meiden, leuk

Wat vindt je van het jasje van Olivia? Het jasje is van Street Called Madison. En wat een lucky me, dit jasje hebben we gewonnen.  Ik ben er verliefd op. Het is net even anders dan anders. Ze heeft al een hoop leuke reacties op de jas gehad. Ik vind dit jasje het leukst op een jeans passen, gewoon met sneakers eronder. De jeans is van H&M, super skinny model, deze heb ik vaak voor de meiden. Zit als gegoten. Shirtje komt van Name-it.

Kleding voor meisjes, shoppen voor meiden, leuk

Budget & mooie merkjes

Ik koop budget en merkjes, omdat ik het leuk vind om te combineren. Deze zomer zijn we veelal geslaagd bij: Name – it,  Br@nd, Like Flo, Scotch ‘R belle, H&M, Street Called Madison, Lola Meiswear.  Noa van tien jaar weet heel goed wat ze leuk vindt. Haar smaak is niet altijd de mijne..zeg maar. We doen een tikkie  Coolcat in haar gaderobe en ze is happy. Toch is ze lekker stoer maar toch ook meisjesachtig.

Olivia..ja! Mijn zesjarige, vind alles nog leuk, wat ik koop. Ze gaat ook graag op de foto en kleed zich het liefst 2x per dag om. (wat ik uiteraard niet nodig vindt) Bij haar past een hoop. De laatste tijd kiest ze net als haar grote zus het liefst haar eigen kleding uit..dus dan leg ik standaard wat klaar in de avond. De volgende ochtend komt ze in een heel ander outfit naar beneden. Ik denk dat ze dat wel een beetje heeft overgenomen van haar grote zus, die doet namelijk precies hetzelfde.

En oja..mocht je afvragen, waar is je oudste dochter met haar outfits? Die is dus tien en die krijg ik met geen mogelijkheid op de foto. Ze wou niet meer meewerken aan deze blogpost. Maakt niet uit dan doen we dat natuurlijk niet.

Fijne dag vandaag.

Liefs, Dewi

15 Comments