Mijn verhalen,  Shoppen

kinderkleding

Kledingkast Olivia

Met twee girls is kinderkleding shoppen een feestje! Ik ben gek op kleding, maar voor mijn meiden shoppen vind ik nog het allerleukst! Ze hebben dan ook een aardige kast.

Jurkjes, rokjes, spijkerbroeken noem maar op het hangt in de kast van de meiden. Ik ben echt een sucker voor kinderkleding! Ik kan wel wat uurtjes besteden aan speuren op internet voor dat ene jasje of juist die paar laarsjes of die toffe kniekousen voor onder dat rode Bengh rokje. Af en toe is het doodvermoeiend, maargoed alles voor de meisjes!

De zoektocht naar dé winterjas begint al in juli met een kleine research aan nieuwe collecties die dan binnen beginnen te druppelen, dan eind juli kan ik de winterjas besteld hebben. Vaak is dit dan op mijn vakantieadres, aan het zwembad.

Begin september bestel ik laarsjes voor de meiden en een maand later de sneakers.

Waar shop ik zoal de kinderkleding?  Eigenlijk overal wel, vaak toch wel online. Hier in mijn woonplaats hebben ze niet veel kinderkleding voor de meiden, H&M, Name it & Hema en dat was het dan wel. Als ik in mijn woonplaats shopt, dan zie je dezelfde setjes ook weer in de klas, dat vind ik dus helemaal niks aan.

De kleding van de meisjes is een mix van budget en merkkleding. Ik kom regelmatig in de Zeeman & Wibra, waar ik soms  juweeltjes vindt aan vestjes, shirtjes en dat dan weer gecombineerd met een duurder rokje.

Ik vind een hoop stijlen leuk. Stoer of sweet maakt niet uit we hebben het allemaal en het staat allemaal leuk. Ik heb zo wel mijn favoriete merkjes, daar shop ik elk seizoen wel wat. Tumble ‘n Dry vind ik een heel leuk en betaalbaar merk, zowel voor Olivia als Noa. Ninni Vi & Flo, hebben we vaak ook wel wat items in de kast hangen. Hebberig wordt ik van Scotch R’belle, ben gek op hun leggings & shirts! En supermooi jurkjes van Bengh.

Shoppen voor Olivia vind ik het leukst! Zij vindt alles nog leuk wat ik voor haar koop en trekt alles nog braaf aan, wat ik een avond van tevoren klaarzet. Voor Noa wordt het steeds moeilijker, die krijgt steeds meer haar eigen smaak. Ik kan helemaal weg zijn van een supersetje, maar  kan helaas helemaal afgekraakt worden door mijn 9-jarige.

Ik koop-en verkoop trouwens ook via Marktplaats. Vaak verkoop ik de merkkleding van de meiden altijd wel goed. Kopen via Marktplaats doe ik soms ook, vaak de wat duurdere merkkleding of net die musthave van dat ene merkje wat zo snel was uitverkocht, maar die je soms als je geluk hebt, weer kan scoren op Marktplaats.

Mijn man bemoeit zich er niet mee, die heeft een keer gevraagd of ze het echt nodig hebben, na het 3e “voor erbij jasje” Tuurlijk is mijn antwoord! En vervolgens heb ik hem haarfijn uitgelegd hoe stressvol het kan zijn om te shoppen voor de meiden, uiteraard haakte hij af, dus dat was de laatste keer.

Waar shoppen jullie voor je kids?

2 Comments