Kinderfeestjes

Kinderfeestjes! Hier met twee meiden op school is er altijd feest. Er gaat geen maand voorbij of de meiden hebben wel weer kinderfeestjes. Mijn oudste dochter Noa heeft elke maand wel een kinderfeestje en Olivia die nog geen jaar op school zit stromen de uitnodigen ook binnen.
En tuurlijk fijn! Je bent blij als je kinderen geliefd zijn en worden uitgenodigd op feestjes.

Wat koop je voor de feestvarkens en hoeveel geef je uit? Dat is natuurlijk voor iedereen persoonlijk, maar met zoveel feestjes loopt je er bijna op leeg.

Voor de meisjeskleuters, tot nu toe heeft Olivia alleen feestjes van meisjes gehad, geef ik rond de 6 euro uit. Meestal koop ik een aantal cadeautjes bij de Action onder het motto “veel voor weinig” want daar gaat het bij die leeftijd nog om het uitpakken en al die cadeautjes! De meeste meisjes vragen knutelspullen, prinsessen en Frozen (uiteraard)
Meestal slaag ik bij de Action, daar liggen schappen vol met leuke knutsel, prullaria en prinsessen voor de meisjes.

Ik pak het altijd feestelijk in, cadeautasje, kaartje eraan en hoppa een blij meisje die een tas vol cadeautjes mag geven en een blij feestvarken.

De leeftijd van Noa (9) is het eigenlijk nog makkelijker, meestal sparen deze kinderen al voor iets “groots” en vragen ze om een cadeaubon of geld. Bioscoopbonnen doen het ook altijd wel erg goed. Ik probeer er altijd wel een leuk cadeautje van te maken, doorzichtig papiertje, leuk kaartje met wat snoepjes etc.
Meestal geef ik rond de 8,50 uit.

Zo zie je maar dat je voor een paar euro leuke cadeautjes kan vinden, waar de gever en de jarige blij van worden!

IMG_9232

Ook leuk om te lezen.