Kinderboek: Norara waar is geluk
Winnen

Kinderboek: Norara …waar is geluk? + WINACTIE ( Gesloten)

Pas geleden ontving ik een kinderboek: Norara …waar is geluk. Het allereerste kinderboek van Jan Jaap van Hoeckel. Jan Jaap van Hoeckel schrijft graag over geluk. Hij schreef eerder 3 succesvolle boeken over geluk: ‘Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?‘, ‘Achter elk gelukkig leven staat een overvolle kliko‘ en ‘De enige dwarligger op de weg naar geluk ben je zelf ‘ En dit keer schreef hij er echt eentje voor de kleine lezertjes…Norara …waar is geluk?

Kinderboek Norara waar is geluk

Het kinderboek

Het verhaal gaat over het nieuwsgierige meisje Norara. Ze hoort van haar moeder dat iedereen wel op zoek is naar geluk. Maar waar vindt je dan geluk? In een potje, schuur of in een doos? Ze gaat op zoek. Tijdens haar zoektocht naar geluk komt ze Kakikker met kakikkervisjes tegen en Big Bellie een varken met een superdikke buik en samen met nog een hoop andere grappige vriendjes gaan ze op avontuur.

Norara …waar is geluk?

Het kinderboek is geschreven voor kinderen tot een jaar of zeven. Ik heb het boek samen met mijn dochter Olivia van 7 gelezen. We vinden het heel leuk boek. Vooral omdat er veel gebeurd in het boek. Het is op humoristische wijze geschreven en de illustraties van Kim White zijn grappig en leuk met aandacht voor details. Dat maakt het boek extra leuk om te lezen. Olivia bleef maar naar Norara kijken met haar mega-geweldige haar coupe.

* De winactie is inmiddels gesloten. De winnares heeft persoonlijk bericht ontvangen.

Winactie

Ik mag een ook een exemplaar van dit mooie kinderboek weggeven. Leuk voor Sinterklaas of een mooi kerstcadeau.

Meedoen is heel eenvoudig:

 • Like de Facebookpagina van Firma Mama
 • Like het bericht van deze winactie op Facebook, delen wordt gewaardeerd maar is niet verplicht.
 • Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet en doe dit met een geldig e-mailadres

Donderdag 29 november maak ik de winnaar bekend. De winnaar krijg persoonlijk bericht van mij.

6 Comments

 • Suus winters

  Wauw wat leuk zeg voor mijn eigen nora ❤️ lezen vind ze fantastisch en voor gelezen worden vind ze nog leuker ik maak altijd bij ieder personage de gekste stemmetjes waardoor mijn meiden dubbel liggen norara lijkt me super leuk wij gaan duimen 👍

  • Jan jaap van Hoeckel

   Dag Suus, Als je een dochter hebt die Nora heet kun je ook meedoen aan de loterij. Ik verloot 8 x het boek ‘Norara… waar is geluk?’ aan kinderen die Nora heten en 8 jaar zijn of jonger. Kijk op mijn facebookpagina Jan Jaap van Hoeckel – Goedinjevel

 • Xaviera Jamie

  Wat een heerlijk ontdekboek. Leuk om voor te lezen of door Suusje of Sem zelf te laten ontdekken. Graag doe ik aan de verloting mee!