Kerstjurkje
Kidsfashion,  Shoppen

Shoplog budget kerstjurkjes van Zeeman. Leuke kerstoutfits voor meiden!

Kerstjurkjes. Zo lieve moeders hoe is het met de kerststress? Kun je al wat van je mega lange to do lijst strepen? Ik heb de feestjurkjes voor de meiden compleet! Ik dacht laat ik nu op tijd wat gaan zoeken, dus in in november had ik de jurkjes al in huis. Ik ben altijd erg laat met het shoppen van de kerstoutfits meestal doe ik dat pas in de laatste week. En dan heb ik áltijd stress, want er dan is geen een bijpassend maillotje meer in hun maat of is net dát ene  jurkje in die maat niet meer verkrijgbaar. Echt vreselijk! Dit keer dacht ik dit gaat mij zeker niet meer gebeuren. Hoelang ben je nu al moeder Dewi!

Kerstjurkjes, goud glitter.

De meiden houden van goud en glitters, alles wat blinkt. Ik wat minder, maar voor de Kerst mogen ze wat mij betreft in vol ornaat! Het liefst geef ik er niet heel veel geld aan uit, want daarna verdwijnt het vaak weer in de verkleedmand of het wordt maar 1x gedragen en nooit meer naar gekeken.

De winkels liggen nu vol met mooie feestjurkjes, glittermaillots. Mijn ervaring is wel dat je snel moet zijn. Zodra Sint het land heeft verlaten, of beter iets ervoor nog is het beste om alvast de kerstkleding in huis te halen.

Budget Feestkleding voor meiden van Zeeman

Ik liep dus een maand geleden langs de Zeeman en zag daar toevallig de eerste feestjurkjes al hangen. Heel eerlijk had ik niet echt het wow factor, maar ik weet dat mijn meiden dit helemaal geweldig vinden en voor die prijs kan ik er dan ook niet voor laten liggen. En geen kerststress die laatste week. Dus hop, meenemen was mijn eerste gedachte. Trots dat ik was, gewoon al de kerstjurkjes compleet!  Het gouden pailletten jurkje kocht ik voor Noa en was 7,- . Het zwarte jurkje met de gekleurde glitters voor Olivia en was ook  7,-

Kitscherig ballerina’s voor de Kerst..

De meiden kunnen kiezen uit de verzameling ballerina’s. We moeten “ergens” nog meer hebben in de verkleedmand. Dit is slechts een selectie. De ballerina’s komen van C&A en H&M. Ze zijn echt een crime om op te lopen, Olivia verliest telkens weer haar “muiltje”maar hoort er natuurlijk wel bij.

ballerina'sDe oude kerstjurkjes van Noa bewaar ik altijd voor Olivia. Deze “collectie” is nu haar maat. Ze kan dus kiezen voor welke kerstoufit ze gaat.Kerstjurkjes, Outfits voor de kerst, glitters, goud , KerstkledingDeze glittermaillots shopte ik bij de H&M voor 7,- en de zwarte glitter mailloit van Olivia voor 3,- bij Kruidvat.

glittermaillots van H&M, Budget Kerstoutfit

Zo! De dames zijn in iedergeval klaar om te feesten! Ze kunnen weer in vol ornaat naar het Kerstdiner van school. Dit waren de budget kerstjurkjes voor de meiden. Uiteraard moeten we de bijpassende sieraden en speldjes nog zoeken en dan is het echt compleet!

Heb jij de kerstoutfits al compleet?

3 Comments

 • Gerdi

  Super leuk! Mijn dochter doet dit jaar een basic blauw jurkje met zilveren strik en een maillot met glitterens aan. Voor Mn zoontje word het één van zn bloesjes met een strik en een broek ook gewoon uit zn kast. Voor jongens is het zoveel gemakkelijker..
  Gerdi onlangs geplaatst…Day Zero Project | Update #3My Profile

 • marieke

  Uhm kerstoutfits? Oeps!
  Giul heeft een jurkje met sterren wat ze 1ste kerstdag aan krijgt. Kerstavond moet ik nog bedenken en 2de kerstdag doen we niks.
  Voor Luca zal het een nette broek met longsleeve worden. Krijg hem niet in een overhemd helaas. Wordt nog wat als hij in mei kindgetuige is op de bruiloft van mijn zusje
  marieke onlangs geplaatst…4 jaar moederMy Profile