Intratuin overnachting
Uitjes/Tips

Ben jij een echte kerstfanaat? Kijk dan eens voor deze gratis overnachting.

Elk jaar rond deze tijd rijden de meiden en ik nog even langs de Intratuin. “Gewoon” om even alvast in de kerstsfeer te komen. Heerlijk te genieten van al het pracht en praal. Inspiratie opdoen en natuurlijk om de laatste Kerst trends te checken. De meiden zoeken altijd ieder een kerstbal uit, dat zijn dan altijd de meest kitscherige kerstballen, maar wat maakt het uit! Het hoort bij de Kerst. We kijken ook echt uit naar de Kerstvakantie! Heerlijk genieten samen, koekjes bakken en filmpjes kijken en leuke uitstapjes maken…toch wel de leukste tijd van het jaar!

Bij Intratuin kunnen alle kerstfanaten meedoen aan een unieke winactie. “Win een magische kerstnacht” Je kunt namelijk kans maken op een overnachting op de kerstafdeling van de Intratuin. Het logeerpartijtje vindt plaats op 10, 17 en 23 december. Van bomenbossen en mooie gedekte dinertafels, tot kerstdorpen en een romantische sneeuwomgeving. Intratuin Nederland is al sinds september druk in de weer een kerstwereld te creëren om bij weg te dromen.

internet overnachting

Ultieme kerstbeleving

Op 10, 17 en 23 december is het zover, dan mogen drie kerstfanaten samen met een vriend(in), partner of het hele gezin, een nacht doorbrengen in de magische kerstwereld van Intratuin. Alles staat in het teken van de ultieme kerstbeleving die het tuincentrum biedt. Een culinair kerstdiner aan een prachtig gedekte tafel, pakjes onder een indrukwekkend versierde boom en weg zwijmelen bij een kerstfilm in een knus hoekje, compleet met lekkere kussens en warme chocolademelk. En na een dromerige nacht tussen de lichtjes en dennentakken, vol inspiratie ontwaken en genieten van een heerlijk kerstontbijt. Ook meedoen met de actie? Klik hier.

Is Kerst voor jou ook de gezelligste tijd van het jaar?

4 Comments